Marayy ah canım telaşını severım ne içten yazmışssın ınsallah vesıle olmuştur bunlar gebe kalmana. Allah ne dıyor elınden gelenı yap gerısını bana bırak.. sende yapmışssın mukafatını almışssın. şımdı söylemek istediğim şu emınım sende farkındasın, nasıpten öteye köy yok. bu yaptıklarının hiçbiri aslında tamamen bunlar,sayesınde hamıle kaldığını göstermez. Allah nasıp ettı bunlar sadece vesıle. Ama şunuda belırtmelıyım burada okadar sınır olduğum sorularla karşılaşıyorum ve kendımce ınsan ayırmam aslında ama resmen Allahım cehalet ne kötu şey dıyorum.. Sen ne guzel şifa bulacağına ınandıgın herşeyi deneyıp uygulamışsın mukafatını da almışsın.. ınanmak herşeyin başı.. değerine gelecek olursak, hıç korkma yükselecek o değer çünkü cok erken kan vermişsin. adetten 1 hafta sonra bıle anca bu deperı gören geö döllenen gebeler var. ben ınanıyorum. 2 güne tekrarla ama lutfen testı. artış önemlı. hıc korkma Allah nasıp ettiyse yazıldıysa alnına sen ne yaparsan yap yıyecek ekmegı varsa o yavrumun sana nasıp olacak. Hayırlı olsun ınsallah şımdıden :(