Nurcanyildiz Ozlemzeynep bende yeni hamileyim oyüzden araştırdım baya değerim 7300 5+5 deyim bende hala kese göremedim 🙏 haftaya görürüm inşallah
Ozlemzeynep Nurcanyildiz anladım canım hayırlısıyla inşallh görürsün 🥰 bizlere de dua edin inşallah o duyguuu bende yasarım 2 sene olucak 😔
Ozlemzeynep Marayy bat 4 mart olmam inşallah hamile haberimi bende alırım kuzuumm kendim kalmış kadar sana çok sevindim bennn 😍 adet olursam da yakıyı onu denicemm öbür postlarda da görmüştüm 😍🙊🙈
Marayy Nurcanyildiz merhaba canım bu bahsettiğim süt Buhari rahim ağzında enfeksiyon varsa ona iyi gelen birsey ama maydonoz konusunda hiç bi fikrim yok tabi yapan çok bayan var
Marayy Ozlemzeynep inşallah canım inşallah güzel haberini alırsın olmazsa bile üzülme yazdıklarımı uygula zararı dokunmaz ben her yeni birsey yaptım pes etmeden
Nurcanyildiz Ozlemzeynep bende 1 sene uğraştım gerçekten eğer sağlıksal birşey yoksa hiçbişey yapmadanda oluyor. Ben Bi anlatsam ah ah 😶😶
Ozlemzeynep Nurcanyildiz öyle gerçektenden bende de birşey yok kuzum ama olmayınca olmuyor Rabbim Herşeyin hayırlısını versin 🙏🏻
Nurcanyildiz Ozlemzeynep bol dua sabır ve stresten uzak 🙏 o zaman inanın olucak. Dualarımız sizinle 🤲🏻❤️
Enigma Marayy sizi yeni tanıyorum ama cok sevindim, insallah Hersey cok güzel olur ve saglıklı ve sıhhatli bebegine kavusursun
Caglaaaa Marayy değerin normal canım benimde 4 gün kala 17,60 çıkmıştı bir hafta sonra tekrar istediler yani adetten üç gün sonra 729 çıktı . Önemli olan artması inşallah güzel haberlerini alırız 🙏🙏 beklemek çok zor ve heyecanlı ama stres yapma 🥰
Mavi87 Marayy canım maşallah, çok sevindim, inşallah çok güzel, sağlıklı hamileliğin olur, sağlıkla doğum yaparsın 😍🍀
kelebek12345 Marayy hic pazartesiyi bekleyp strese girme. Benm pazartesi 65 di carsamba 150 oldu. 1 gün beklemen yeterli canm. Yarına yükselmisdir pazartesiyi bekleme derim