Kızlar merhaba beni bilen tanıyan Arkadaşlarım çok bu platformda bana destek olan yardımını esirgemeyen dualarında bulunduğum arkadaşlarımdan allah bin kere razı olsun 🙏
2 sene sonra hamile kalabildim ama değerim çok düsük devam edermi orası beni çok ama çok korkutuyor dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏 Adetime 4 gün var yumurtlamamın 13 günü kan değerim 12.97 🙏 Size sorum şu değerim adet tarihime göre nasıl sizlerin nasıldı benim durumuma yakın olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var..
Neler yaptım bu ay ?
Adetimin 2 günü sabah akşam hayit cayı içtim ve aktardan cam kavanozda satılan arı sütü bal polen karşımı var ondan tükettik eşimle..
2- Adetim tam bitmeden süt buharı yaptım ama bildiginiz süt buharı değil içinde neler var?
-2 kilo süt -maydonoz bi Demet - 2 tane soğan -5 diş sarımsak -2 elma - siyah lahana birkaç dal - dereotu -1 bardak zeytinyağ -1 Demet nane bunları düdüklüde kabuklarıyla Eriyene kadar kaynattım bir saat sonra etrafıma örtü sardım oturdum 40 dk Durabileceginiz kadar oturun.
2- belime yumurtlama zamanı yakı taktım
3- kızlar bunu denemelisiniz adet sonrası bardakla belimi çektirdim nasıl oluyor bel boşluğunuza su bardağıyla atesle bel çektirme olayı var yani hacamat değil kesme biçme yok sadece o bardak belinizi sıkıca çekecek yumurta gibi bunu bana eşim yaptı çok basit internettede var bardağın içine az kolonya döküyorsunuz az çevirin bir bez yere koyun bardağı bezin üstüne çevirin biraz içindeki kolonya fazlalığı dökülsün ateş verin bardağa kaldırdığınız gibi tam bel boşluğunuza sıkıca çevire çevire oturtun bardağı İnan’ın yanma felan yok acı da sadece bardağın sıkı tuttuğunu anlamanız icin az acıması lazım bence denenmeli bunlar hiç birimin bi zararı asla yok ben kalabildiysm neden olmasın belki sizde kalabilirsiniz umarım bu postum tüm hamile kalmak isteyenlere yardımcı olur ve mucizelerine kavuşurlar en içten dualarımla 🙏