Momdilay Minion_anne 35+1’iz dün kontrole gittik 2787 gr dedi doktorumuz boyunu söylemedi ben de unuttum sormayı☺️🙈
zelis63 Minion_anne ya bende 35+6 oldum bendede dün sancı çıktı ama ben hissetmiyorm doktor banada hazırlıklı ol dedi canm sen sanci hissediyo musun?
Sumeyye_g Minion_anne maşallah kilosu güzel biDe 36 haftalığız 2700 kilomuz boyunu hatırlamıyorum şimdi
Minion_anne minikmelegim_ 2 3 hafta önde gidiyordu sürekli gelişimi.İyi dedi. Doğum için hazırlıklı olun dedi
Minion_anne Aselnur44 Sancılarım başladı açılma da var. Bebek zaten en baltan beri 2 3 hafta önde gidiyodu. Hazırlıklı olun her an gelebilir dedi
Aselnur44 Minion_anne aaaa ne güzel bnm sancım olmuyor agrılarım kramplarım oluyor ilk hamileliğimde hiç sancım olmadı suni sancı yedim
Minion_anne Blackmom Yok hayır sancular çıkınca ebe bi bakayım dedi. 3 cm açılmış daha da tetiklemeyeyim dedi. Kasılmalarım devam esiyor ama şiddetli değil
Cz34 zelis63 Banada 1 hafta önce dedi doktorum şimdi hastanede 4 cm açıklığım vsr yatış verdiler erken gelicek dediler sabah hastaneden çıkış yapıcam sancım yok tedbirleri aldılar