Dilek1661 Kızlar 37 haftalığım bugün nolur nolmaz vajina temizliği yaptım kalan yerleri jiletle almaya çalışırken jilette kan gördüm acaba kendimi mi kestim nişan mı bunu anlayabilir miyiz endişeliyim biraz nişan olsa anlatımıydım acaba vajına etrafında beyaz akıntı var ama peçeteye baktığımda hiç bişi görmedim🤦🏽♀️
cavrosay Dilek1661 canim afedersin ama oranda bir yanma aci hissi varsa kesmişsindir kendini azacikda kesik olsa ağri yanma hissi olur.
Zeyneptoprak Dilek1661 nişandaki kan jilette gördüğün kadar az olmaz canım biraz daha fazl olur eğer nişan olsaydı anlardın bence vajinaya akıntı gibi yapışmıyo çünkü löps diye çamaşıra yada yere akarsı 🙈
Tazeannebaba Dilek1661 canım benim nisanım bugün geldi baya sümüksu bir yapıda ve çok yoğun o nisan değildir kandir
Dilek1661 Lavinia12 normal kandı Aynayla kontrol ettim peçete ile baktım ama hiç bir ize rastlamadım nişan olsa jiletin etrafı ile sınırlı kalırmı peçeteye illa gelmezmiydi
Dilek1661 _defnee ya banyoda işte jilette gördüm kandı ama sanki kesikte. Görmedim ama vajina etrafı beyaz akıntı vardı kontrol ettiğimde işte bianlık oldu🤦🏽♀️
Dilek1661 cavrosay canm orası hissizleşti yapabildiğim kadar ağda yaptım yapamadığım yerleri keseyim dedim ama şuan hissiz orası şuan 🙈
cavrosay Dilek1661 Allah yardimcin olsun canim🙏🏻.benim hiç nişanim gelmediği için bilmiyorum nasl bişey oldugunu😍ilk hamileligimde sanciyla gitmisdim hastaneye doktor çikarmişdi nişanimi hiç görmedim.suyumuda dogum masasinda patlatilar.inşallah bu hamileligimde benimde nişanim gelirde görürüm nasl bişey oldugunu☺☺☺
Hanim2016 Nişan sümüksü yapıda olur birzz, yani benim öyleydi kanla karışık akıntı gibi direk kırmızı kan değildi ve son hafta olmuştu peçeteye gelirdi mutlaka, bekleyin zaten nişansa tekrarlar bence yine benim öyle olmuştu
Dilek1661 Zeyneptoprak içimi rahatlattınız valla sabahtan beri elim karnımda çocuğumu dinliyorum bişi olcak diye evhamlıyım bu konularda🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Dilek1661 Zeyneptoprak bebeğe zarar verirmi anlamasam falan diye dedim çünkü kontrole Salı gidicem Salı’ya çok var korktum açıkçası
Zeyneptoprak Dilek1661 nişan gelmesi zarar vermez kuzum suyun gelirse hemen gitmen gerekir özellikle su şeffaf diyilse acil gitmen gerekir yeşilse falan