Sadesoda Yasmin07 kesinlikle çok kötü canım hiç temizledigin belli değil battığı belli değil su lekesi oluyor silince bulanık leke. Beyaz en güzeli temizligin simgesi 🌺
Meren429 Yasmin07 ay yaptırma ya ben siyah ocaktan bikmistim yeni taşındigim evin tezgahi ful siyah mahvoluyorum hic sevmiyorum. Silsende illa sildigin bezdeki minik toz bile belli oluyor.
Beyzasahin Yasmin07 bendede siyah tezgah var hep su lekesi olur dediler ama beze biraz cif döküp su döküyorum üstündne gecip dueuluyorum mis gibi oluyor hic su lekesi tutmadi bide öyle parliyor
Fatos0277 Yasmin07 canım ben bin pişmanım su bile leke gibi duruyor sürekli kurutmak lazım en iyisi beyaz bence
H1z2a3 Fatos0277 canım Beyza tezgah gördüm ve gerçekten o daha zor üzerinde hiç birşey yapamıyorsun tencere tava yıkarken bile çizilip leke kalıyor
Ask_H Yasmin07 siyah zor canım temizliği leke oluyor kireç arındırması zor birde hassas oluyor her türlü ilaç da kullanılmıyor leke bırakıyor...
H1z2a3 Yasmin07 anım bn kullanıyorum gayrette memnunum çamaşır suyu yaptığın zaman parlıyor üzerinde su Birikintisi bırakmadığın sürece leke falan da olmaz ama bazen su falan leke yapınca hafiften bi tel vuruyorum hiç birşey de olmuyor tertemiz oluyor 😊
H1z2a3 Fatos0277 rica ederim canım 😊 sanırım en ideal gri alacalı olanlar 😊 kızkardeşim kullanıyor ve çok memnun
Tazeanne0134 Yasmin07 dünyanın en berbat şeyi siyah tezgah hele Bide matsa beyaz eşya veya mobilyalar
Yasmin07 Lavinia12 bende beyaz istiyordum ama doalabımın çizimin evyenin ydrinden dolayı mecbur siyah oldı
Yasmin07 minikmelegim_ o kdar mecbur kaldım ki aslında siyahı seviyorum ama çevremdiklerden dolayı hiç istemiyordum
Yasmin07 minikmelegim_ beyaz olsın istiyordum ama öyle bir çizim yaptırmışım yalnızca usta o mermerden yapabileceğini söyledi o çizimden de vazgeçemem dolaplar takıldı çünkü
Yasmin07 minikmelegim_ bunu söylediğiniz iyi oldu normal çamaşır suyu mu yani ace mi yoksa domestos mu kullanmıştınız
minikmelegim_ Yasmin07 domestos kullanmiştim sonra arastirdim kullanilmamasi gerekiyormus. Bi gorseniz parıl parıldi eskiden simdi benek benek beyaz beyaz😑