DlstM Mrv1234 valla biz kızım için cenk gezere gittik doç dr çok çok iyidi ve ilgilendi alsancakta ofisi
Ilknur_degrrli1 Mrv1234 kadin doguma git neden gitmek istediğini sole sana sistemden izin acar sonra mhrs yi ac surekli çıkıyor devlet hastanelerinde genelde boş
Mrv1234 DlstM fiyati neydi canim bide ne zmana veriyor randevuyu bira zbenim durum sikinti kesede sarkma filan var
Mrv1234 Tgbaaparlar ne zmana verdi randevuyu filan canim cok bekliyemiycem kesemde sarkma rahim agzimda 26 mm dustu
Bng Mrv1234 Ege için bir bilgi veremicem ama Yakup bey çok uzun süreye zaman vermez herhalde diye düşünüyorum
Mrv1234 Ilknur_degrrli1 kac hastaneyi aradim yok dedi tepecige gityim pazartesi sabah gelip sira filan alcaksin diyo oda oda ne kadar zman sonraya verirse hem perinaloji bolumene gozukmem gerek hem detayliya
Ilknur_degrrli1 Mrv1234 canim benim ikiside ayni zaten telefondan arama bende aradm yok dedi mhrs ye girdim pazartesi gunune aldm hemen
DlstM Mrv1234 yanlş yeri aramışsndr cnm netten bak hatta doç dr cenk gezer zatn o perintolojisi uzmanı
Mrv1234 Ilknur_degrrli1 ikiside ayni evet ama ben riskli gebelik durumundayim detayliya bakanin cogu bana bakmiyo sikinti orda
Mrv1234 Ilknur_degrrli1 sanirim bunlarin bazilari farkli egitim aliyomus bilmiyorum kafam karman corman oldu iyice ya