mom101 Merhaba kızlar nasılsız? Nasıl gidiyor hamilelik? Belirtiler başladımı? 4+6yız biz ama henüz hiç bir belirti yok🤷🏻♀️🤦🏻♀️😅
mom101 Elifff06 yaa bende hiç qram uyku yok yeme isteği bendede var ama öyle çokta diyil karın ağrısıda var evet🤦🏻♀️ Birde ara sıra midede yanma ve çarpıntı
mom101 Mevaaaa5555 😂😂😂 ya bende neden uyku yok?😂😂 hatta geceleri uyuyamadığım için ve eşimde normal uyuduğu için(çalışıyor diye yoruluyor) trip atıyorum 1/2 uyandırıyorum horluyor bide😂 iyice artık sinir oluyorum normaldede uykucu biri değilim şimdide hiç uykum yok
Kubraatmaca mom101 😂😂😂😂 benim eşimde horluyor bende uyuyor uyumuyor arasındayım sürekli , sinirleniyorum adamı ha bire uyandırıyorum 🙈
Hashasim2020 5+2 çooook halsizim yerimden kalkamıyorum arada kasık sancısı oluyor ve yemek yeme isteği 0 🥺
Tnrbtl Hashasim2020 ben 9+6 dayım uyuma ve halsizlik hala var ilk başlarda hiç birşey yiyemiyor yediğim herşeyi de çıkartıyordum doktorun bir mide bulantısı ilacı verdi şuan iştahım gayet iyi
Mevaaaa5555 Kubraatmaca valla napıcaz böyle bilmiyorum ama bence uykusuz kalacağımız günlerin yerine uyuyalım 😂
Hashasim2020 Tnrbtl benim de yeni başladı bir tık halsizlik vardı ama 2 gündür yoğun olarak hissediyorum bir de öğretmenim zor idare ediyorum haftaya kontrolüm var doktora söyleyim de Demir değerlerime de baksın normalde de hep sıkıntılıdır 🙇🏼♀️
Hanim2016 Benim ikinci gebeliğim pazartesi kan yaptım ve 2-3 haftalık dedi doktorum, geç döllenme galiba çünkü sat 12 ocak onu baz alırsak 6 haftalık falan olması gerek, aşırı bel ağrım var ve sol kasık ağrısı 😩
mom101 Mevaaaa5555 evet yaa şimdi hiç uykum yok normaldede olmazdıda kendi kendime hep söylerdim hamile olunca bütün gün uyuycam diye😂 ama nç tık yok uykudan ve henüz yorgunluk meme hassasiyyeti bulantı kusma vs hiç bişey yok bazen korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeylermi var diye birde bir tek kabızlık var🤦🏻♀️ Çok fena hatta ve zamanda geçmiyor bir an önce karnım büyüsünde haraketlerini hiss ediyim diyorum 2-ci gebeliğim ilki boş gebelik oldu😔 ve kalp atışını duyuncaya kadar rahat olamıycam
Mevaaaa5555 mom101 ayyyy o kabızlık bende de oluyor canım ona çare yok galiba 🙊🙊 bence sana birden vuracak benden demesi 😂
Tnrbtl mom101 valla al benden de o kadar kalp atışlarını duyduktan sonra bile rahat olamıyorsun yine hissedemediğin için ben 3-5 günde bir gidip doktora baktırıyorum herşey yolunda mı diye doktorum artık bu kadar sık gelme bu kadar sık bakmakta iyi değil diyor 😂 bir an önce hareketlerini hissedeceğimiz döneme gelsekte bir tıkta olsa rahatlasak
mom101 Mevaaaa5555 ne kadarki mide bulantılarım yok her sabah aç karnına su içmekle durumu düzeltmeye çalışıyorum ve kaysı yardım ediyormuş kurusu ama oda çok tatlı o yüzden yiyemiyorum