Pembepanterr gfazlioglu bu konu benimde kafamı kurcalıyor neye göre almak lazım benimde doğumuma az kaldı alıcam ama bilmediğim için alamıyorum 😊 bende burda bekliyim de belki fikir olur bana da
Kizimmmm gfazlioglu ben orta boy almstm. Herkes en iyisi büyük beden deyince gidip değiştirdim. Büyük beden aldım.
dishonest En büyük bedeni alın pişman olmazsınız. Ben erkek depend almıştım 75 kilo ile doğuma girdim. 🙈
spiker_anne dishonest bnde sıkı sıkı tutsun beni istiyorum bol kalmasın külot bedeniyle bir olur mu acaba 💙
Elizvedeniz Pembepanterr esnek zaten baya geniş bildiğiniz lastikli bişey her türlü oluyor merak etmeyin
Busbusvehashas Ben 44 beden giyiniyorum şuan 81 le hmile kaldım 33 haftalığım 89 kiloyum. Benim kiloma göre depend yoktur galiba 😏
spiker_anne Busbusvehashas canim medikallerde kulotlu hasta bezi var dependin aynisi oradan bulabilirsin cok da rahat 🌸🙏
dishonest spiker_anne valla erkek depend büyük boyunu aldım 48-58 beden uyumlu. Sıkı sıkı sardı normal çamaşırlardan daha konforlu yumuşacık oldu.
VenusEva Orta Boy : 36 - 42 beden / 70 - 105cm / 50 - 90kg Büyük Boy: 42 - 50 beden / 97 - 130cm / 75 - 120kg
Pembepanterr Elizvedeniz teşekkür ederim bişeyi bilmemek zor 😂😂 rahat diyorlar hasta bezlerinden çok daha iyi diyorlar bende alıcam
gfazlioglu Çok teşekkür ederim son aya bırakayım ben bunu en iyisi orta iyi gibi sanki o zaman bana 😄🌸