Eliftekk Furkansehla önce erkek dedi 3 hafta sonra kız dedi ama yinde 20. haftayı bekleyelim dedi çok sabirsizim kesinleşmesi için
Furkansehla Eliftekk ultroson kagidi vermedimi canım ben 16 haftalikken erkek demisti bana bacak arasinin ultrosonunu verdi elime
Eliftekk Furkansehla yok öyle vermedi topugunu cekmis dedi bacak arasına söyledim de ona geçen sefer erkek demiştiniz diye sasırdı
Glshfidan Eliftekk ben erson beye gidoyorum da 14 haftalikken erkek gibi dedi bilmiyorum artık degisir mi 🤷♀️
Nururuk Secda anladım, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 normal doğumda epidural yada suni sancı falan kullanıyor mu gerekli durumlarda, biliyor musunuz peki? Ben kendisine yeni geçtim daha 1 kez görüştük de soramadım çoğu şeyi 🤐
Secda Nururuk bende sormadim sonucta durum ne gerektirirse onu yapacaklar bende o an beni kurtarsinlar diye tamm diyecegim icin kafami cok karistirmiyorum normal istedim tamm dedi ama ters giden birsey olur dedim sormaya gerek yok ne yapilmasi gerekirse yapin dedim herseyi size birakiyorum yeterki saglicakla alayim cocugumu dedim anlasmamiz bu kadar nasil mudahale yapar bilmm
Percem Glshfidan bana 11. haftamda erkek ama kordonda olabilir 16 ya kadar bekleyelim demişti. 16. haftada gittik göstermedi :) 3 gün sonra tekrar kontrole gel dedi yine göremedik :) yarım saat dolan merdiven çık tatlı ye bir daha gel dedi:) hiç pes etmeden ilgileniyor :) ama sonuç olarak doğru tahmin etti, detaylı da da gördük.
Ry1_ Percem Merhaba detaylı ultrasonu vatan hastanesinde yaptrıcagım bende erson beye yeni gitmeye başladım detaylı ultrason nasıldı memnun kaldınız mı :)
Nururuk Secda anladım canım 😌 olması gereken herşeyi konuşmuşsun sen ne güzel 😌 dediğim gibi ben daha 1 kez görüşebildim ikinci gidişimde ben konuşayım herşeyi. Bilgiler için teşekkür ederim