Fdm4 Kızlar rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken Doğum olur denilip haftasını tamamlayan oldu mu yada laf haftalık Doğum yaptınız 🙄
Mrv1234 Fdm4 bende ayni durumdayim canim belli olmuyo o kisiden kisiye co degisiyor bol bol dinlenmelisin
simsekkiz8 Fdm4 17 haftadan 27+3 kadar 25mm geldim dogru doktor tedavisyle 10 gunde 36mm ve 30cu haftamda 39 mm gordum cok sukur🤲🏻❤️
Fdm4 Mrv1234 sürekli yatıyorum 26. Haftamda erken doğum olur dedi hatta bir ay dursa yine iyi dedi doktor ama şimdi şükür 31. Haftamdayım
Ddmtumer Şuan 25 . Haftadayım rahim ağzı yetmezliğinden serklaj oldum sürekli evde kısıtlı hareketler yapıyorum bide ikiz gebelik inşallah daha sonraki haftalarıda görebiliriz şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür
Duamucizem Fdm4 rahîm boyu kac canım bende yatıyorum eder 27 haftaligim 26 mm rahîm ağzı wc yemek dişi kalkmıyorum ıns zamnında gelir yavrularımız
_defnee Havvaa25 Ultrason da ölçüyor her gittiğinde muhtemelen seninkini de ölçüyordur. Bir sorun olmadığı için söylemiyordur
Tumurcuq Fdm4 uzuyor canim benmde 27 iken 36 ya kalkmişdi..dinlen bolca ayaklarini mumkunse yukarda tut...ve tabiki doktorun yazdgi ilaclar