Tumurcuq Kizlar iyi gunler doktorum bana diprospan yazdi ciger aciciymiş.ama internetddn falan arasdrdm hic ciger acmakla bir yani cikmadi karsma..zararli neblym nə yaziyor..ve sormak istedym bu igneden vuran oldimi kizlar? Bide kac haftada vurdurdunuz?
simsekkiz8 Tumurcuq mene metaspan yaxmiwdi canim vurdurdum uje 31 heftede 1ci derece yetiwkenlik oldugunu dedi hekim 27 de gurdurmuwdum
Tumurcuq simsekkiz8 bəzən arada qarsdram burda ama sizde azeriydiz...deyrem bu iyneni vurdranan sonra deler usag terpenmr bir mudet dogrudu goren
simsekkiz8 Tumurcuq mence sadece ciyer acir baci bawqa dogumun qarwisini almaq ucun bawqa mulaice yazir mende ele olmuwdu daniwmiwdim size
simsekkiz8 Tumurcuq heqiqetende qarwisin aldi son yoxlaniwda 39mm olmuwdu 25den rahim agzi qisaligim😍😍😍🤲🏻 Inwallah sendede olar
Tumurcuq _defnee necesin vuruldun canim? Ve eyni saatda vurulmasi şartmi? Deyler onu vurduran zaman cocuk kipirdamyor karninda bir mudet dorumu?
_defnee Tumurcuq Ben 4 tane vuruldum o iğneden. Vurulduktan sonra hareketsiz kaldı bebek evet. Beni araştırmaya sevk ettiler. Sonra düzeldi. Prof dr. İğne yapar dedi.
simsekkiz8 Tumurcuq mende olmadi ele terpendii hemin qaydadda. Heta mene demiwdiler guclu hormonal iynedi wiwecey bedenin hec wiwmedide. Bide mutleq eyni saatda olmalidi ve qaynar suda ampulalatibqizdirib sora iyneye ceksin kim vuracaqsa onda bedene rahat yeriyir.
Tumurcuq simsekkiz8 hə canim menede eynisi deyilerki gua eks tesri var neblm nə...canim seher seher seherler vurdurdun? Men gunorta vurdurmag imkanm olcaqe oncun sorsram
simsekkiz8 Tumurcuq he canim mende😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Wukir rebime gozel hekimim sayesinde. Sadece mende geniwlenme var indide kanalda suyum az az gekir ancaq yat dedi martin 4u yene yoxlaniwa gedecem gorum ne deyecey
Tumurcuq simsekkiz8 neblm hekimin yanina gedende 26 heftely idim onda yazdi diprospani dedi ama 3 hefte sora vurdur...mende özlymde hesablram 29 hefyeye dusurde onun dedyi vaxt uje sabah 29 olcam 1 ci gununen basdycam inşAllah
simsekkiz8 Tumurcuq yoo 14-04de vurludu ilki 3 doza qariwdirdi bir birine seheri gunde eyni saat 14-04 heminki qaydada. Ne uwaqda hereketsizlik oldu ne ozum wiwidim tamda normal yaxwi oldu ciyerinde inkwaf etdirib uje 1ci dereceyvyetiwkenlik var dedi uzide
simsekkiz8 Tumurcuq mutleq bawla saxlama qoy tesirde ede bilsin. Ele vurulan kimi acmirki o ciyeri ciyeri acmagi ucunde mueyyen mudet vaxt laizmdi canim
Tumurcuq simsekkiz8 ay ne yaxsı ..Allah sagliqlada dogulmagi nesib etsin..inşAllah kuvezede düşmezler