Nageh Merhaba 34. Haftadatım akondroplazi teşhisi kondu banada 3 hafta vacak ve kolları geri göğsü normal 34.hafta büyüklüğünde kafası biraz iri. Bu durumu yaşayan. Doğuran varmı acaba ☹️
Milena21 Nageh doktorum bana da öyle dedi ama bu teşhisi koymadıya😕 bacakları geri dedi başı büyük ilerde ay şnş bi sorun olmaz 🙏🏻 Benım yeğenlerim de kısa bacaklı büyük kafalı doğdu sorun olmadı bende kendmi öyle avunduruyırum
_defnee Nageh Bende 34 haftalığım size tam olarak ne dedi. Gelişimi nasılmış genel olarak. Ne yapman lazımmış
handecftci Nageh merhaba doğum yaptınızmı banada akondroplazi teshısı kondu 29haftadayım çk korkuyorum
Nageh Ksç cm olduğunu söylemedi ama kesin akondroplazi dedi kendini hazırla dedi. Göğüs kafesi organları normal 34. Haftalık sıkıntı yok dedi.
Nageh Haftayım ama kollar ve bacaklar kısa 28. Haftada kalmış büyümesi. Kafası ve gövdesi normal büyüklükte 34. Haftayla uyumu. Kafası biraz iri dedi. Kilosuda 34.haftayla uyumlu Akondroplazi kesin dedi. Kendimi hazırlamamı söyledi. Süpriz bekleme dedi. Varmı bunu yaşayıpta bebişi sağlam olan. Yada akondroplazi bebişi olan