yefeninannesi Bu bebek olamaz daha 17 haftalığım son bir haftada birden göbeğim fırladı Tamam ikinci gebeliğim kaslar zaten ilkinden dolayı gevşedi ama birden çıkması Bi de mide kısmımdan başlayarak çktı sanki orda da bebek varmış gibi yayvan bir göbeğim çıktı. Bu şişkinlik mi gaz mi bu nedir ya hu 😫🤦🏻♀️ Tartıda değişen kilo da yok aynı kilodayım 😳
YSinem Ben 11 haftaligim bu hafta bi anda benimde şişti sanki 4,5 aylık hamile gibi oldum bazen çok sisiyor sanırım gaz oluyor bazen az. Sanırım vücut yapısıyla alakalı ki balık etliyim hemen çıkmaz zannediyordum.
yefeninannesi YSinem bende balık etliyim göbeğim de vardı önceden ama mide kısmım da şişti Gaz kesin bu bebek olamaz 🤣 bebekse ben 6 7 aylık gibi görünüyorum 🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
YSinem yefeninannesi bende ayni öyle alt göbek de şişti sonra midede şişti butunlestiler bende anlamadım😌😀
BabyYoda Ben 9 haftalık oldum balık etliydim ama hiç göbeğim olmamıştı hep dümdüzdü bu zamana kadar. Ben bile aynada farkediyorum çok erken çıktı diyorum bazen de bu bebek olamaz olsa olsa gazdır diyorum 😂