mervekrkkc Selam.kizlar 33 3 deyim lavabodan ciktim kurulandim. Tam koltuga gecerken bi anda islaklik hissettim. Bi avuc kadar bi islaklik. Herhangi bi agrim sizim yok vok sukur Sebebi ne olabilir biraz tedirgin oldum
KubrAbdullahh mervekrkkc canım bende 32+4 üm dün sabah başıma geldi sabah yataktan kalktm bi ıslaklık hissettim lavobaya gittim iç çamaşırım ıslanmıştı bildigin su dökülmüş gibiydi kokusuda yoktu idrarmı dir baktm ama degldi sonra bidahada tekrarlamadı neden oldu bende blmuorum tekrarlasaydı doktoruma danışcaktm
mervekrkkc KubrAbdullahh bende bekliyorum bidaha tekrarlarsa aricam doktorumu ama yinede yasayan varsa diye yazdim
Minikaskk Benim 3 4 parmak olmuştu doktoruma danıştım su olsa durmaz devamı gelir delinmiş bir balon gibi dedi, akıntı kimi zaman artıp öyle su gibi sıvı olabiliyormuş takip edin sizde 🙂
Arasinannesi1 Bende yaşıyorum 32+3 teyim ama doktor kontrollerde hep suyunun iyi olduğunu söylüyor bende su geliyor deme gereği duymuyorum gidip suyunuzun seviyesine baktırın bence çünkü su azalıyor bazen bebeğe yeterli büyüme alanı kalması için