Gamzeahsen Esrabukulmez evet bebekler çabuk büyüyor ayaklı tulum var baya Ayaksız büyük de var hep baya kıyafeti var çünkü ben aldım bide ananesi dolu almış öyle olunca dolu kıyafeti oldu 😊😊
Arzuderinn Gamzeahsen hastanede maximum 2 gün kalınıyor o kadar kıyafet çok fazla 2-3 yedek takım yeterli:)
Gamzeahsen Arzuderinn hastaneye iki üç tane götürmeyi düşünüyorum da ben doğumu memlekette yapacam 10-15 gün kalacam o kadar kıyafet biraz onun için yeterli olurmu diye 😊
Arzuderinn Gamzeahsen o zaman ben yanlış anlamışım çok pardon :))) yeter zaten çabuk büyüyorlar bikac tanede 3 ay almalısın yanina ne olur.ne.olmaz belki çabuk gelişen bir bebek.olur
Gamzeahsen Arzuderinn yok önemli değil bende yazmayı unutmuşum yanlış anlamanız normal 😂😊 bir iki tane üç aylık koydum 15 gün kalacam ama nolup nolmadık var 😂
Esnn Melisaycl ben 3 takım 3 çorap eldiven emzik koydum 2 tane hastane çıkışı koydum bi tane hemşire vercegim takımı koydum bide zemzem suyu koydum gazına sürmek için ☺️
Gamzeahsen Ranabereninannesi herkes zıbını çok olsun dedi sürekli batırıyor dedi bide benim kızım olacak hergün değişik değişik güzel güzel giydirmek istiyorum birazda bide memlekette doğum yapcam 15 gün kalacam orda oraya anca yeter diye düşünüyorum