gozdegurbuz93 ZZeynep3 yazcaklarını zannetmiyorum pek acil de dahiliye yönlendirirler direk detaylı orası bakıyor
BusraDevlet83 ZZeynep3 Yazabilirler. Yakınsanız aile hekiminiz de yazıyor. Yalniz şu var: Eğer yükselmişse buna dahiliye doktoru karar verir. Isterseniz özele gidin. Daha sağlıklı.
ZZeynep3 Mislinam ilacım bitti tekrar tahlil yaptırdım yüksek çıktı. Dahiliye bölümüne randevu bulmak çok zor. Tahlil sonucuyla acile gitsem yazarlar mı diye düşündüm
Mislinam ZZeynep3 devamlı kullandığın ilacı eczaneden de alabilirsin. Bende öyle yapıyorum randevu bulamadigimda benim en son değerim 12.6 dı 75 mg AP kullanıyorum
Nesliyy ZZeynep3 kuzum tiroid için ayrıca endokrin bölümüne gitmen lazim. Dahiliye endokrin kadar bilgi sahibi degil. Ben once dahiliye sonra endokrine sevk ettiler. Endokrin bölümünün yapma dedigini dahiliye yap diyordu.
ZZeynep3 BusraDevlet83 değer aynı öncekilerle, yanlış ifade etmişim. Aynı dozda devam ediyordum bu değerde, farketmemişim ilacımın bittiğini. Sağlık ocağına sorayım o halde önce, teşekkürler
Nesliyy ZZeynep3 levotron veriyor doktor ama oncelikle kadin dogum doktorun ile endokrrin doktorunun ikisindende onay alman lazim.