Sabriye42 Gelesi yok gibi bizimkinin. Yukarıda gibi duruyor zaten. Hurma, squat sadece bunları yapıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz kızlar?
HaticeeKckylmz Sabriye42 bizimde öyle 38+6 haftalık ama hiç bır belırtı yok beklıyoruz bugün gıttım kontrole pzrt yatış verdı doğumu başlatalım dedı bklım nolcak🥰 squat hurma eğilme kalkma sıcak duş maşaj top üzerinde hareket ilişki merdiven bunları yapıyoruz. kaç kilo sızınkı
Dua-Lara Sabriye42 bende kız bebekleri erken gelir sanıyordum 37.haftadan beri bugın olucak yarın olucak hissediyorum diye diye 40+3 olduk hala tık yok artık ümidim kalmadı sanırım hayatım boyunca hamile kalıcam😂
Cgclskn Sabriye42 Benim de 39+4 gelesi hiç yok son haftalar cok zor gerçekten Allah biran önce kavuştursun yavrularımıza 🙏🏼
Sabriye42 HaticeeKckylmz kilosunu bilmiyorum net olarak. İlçedeki doktor yanlış ölçüyor kendi doktoruma salı günü gidicem inşallah. Sağ salim gelsin bebişlerimiz yaa
Sabriye42 HaticeeKckylmz Belirti falan var mı? Benim yalancı sancılar çoğaldı bide bebek toplanıyor sürekli
HaticeeKckylmz Sabriye42 bacak arası argılarım var kasılmalar öyle gerçek doğum sancısı açılma falan yok bugün nst de az şıktı sancılar öyle suanlık