YcelMlayimYldrm zeopss alt sepeti çanta olarak da kullanılıyor ya o yüzden bana sanki sepet olarak kullanılınca küçük gbi geliyor. Küçük mü o kısmı ?
Evrem94 KRaft fit taravel sistem bebek arabasi aldim suan ebebekte indirimde 2000 tl den 1500 tl dusmus 💕☺
klebsiella TCNilayYaz merhaba memnun musunuz? Ne kadara aldiniz hangi modeli almak lazim kafam karisti
klebsiella TCNilayYaz mamas papas armadillocity modeline bakiyorum bende tek yonlu yaziyor dogru mu acaba 🙁
TCNilayYaz TCNilayYaz 1900 tl ye aldık pusetle birlikte e bebekte indirim vardı onu değerlendirdik şubat ayında aldık Doğum 40 gün sonra
YagmurAnnesi Noktabebeistanbul diye bi sayfa var instagramda. Kartal'daymis yerleri. Biz oradan alacaz Allah izin verirse. Bebeto'nun park yatagi, puseti ve arabasi hepsi icinde 990 TL 😊
Bhrygz Mama&papas ocarro aldık bizde dün.Gebeliğin başından beri en çok arastırdığım konulardandı.Şuan 3190 fiyatı ayrıca puset hediyeli.İmkanı olanlara kesinlikle tavsiye ederim çok rahat çok şık ve güvenli sağlam bir araba.
XveAnnesi Mami neyle arasındaki fark dediniz anlamadım ama bana agır gelmedi tam tersi hafif geldi bize ebebek te bi bakın derim
NrglAnneolyr Welgro Travel sistem aldım şık ama çok kaba 850 tl ye indirimliyken gittigidiyordan aldım herkes çok beğendi bnde ama hiç biryere sığamayız😂 sağolsun ablam da kendinden tecrübe ettiği için arabaya sığmaz bu dedi 2.sini aldı maller dida marka hem hafif hemde kullanışlı heves işte 😂 bn alsaydım 2.yi joie markanın omuza asılan tarzda olan bi bebek arabası vardı indirimdeyken 500 e düşmüştü hatta e bebekte kesinlikle onu alırdım 3.yü alamıcamm için o kaldı şiddetle tavsiye ederim