Serenity_ Kubrayy ruyamda hep erkek gordum, kese soldaydi, rusmus çinmis butun takvimlere gore erkek cikiyodu ama kizim oluyor 😂😂
Serenity_ Birhemsire_anne evet hatta gec ogrenmeme ragmen hala tereddut de kalmistim cunku erkek diye odaklanmistim 18. Haftaya kadar da bekledm ogrenmek icin, 😂😬
Tazeanne0134 Birhemsire_anne valla 22+3de detaylı ulturasona gidince öğrenmiştim 16+6da %80 kız demişlerdi
berra227 Birhemsire_anne bende oluruna bırakın. Bide bu haftalar öğrenmek için çok erken nen 10 +5 de başka bi sebeple radyoloji ultrason doktoruma gittiğimde yuzde 99 erkek dedi. Normal kontrolüm 12. Haftamda kendi doktorum daha erken 16 da net.soyleriz dedi mesela 🤗
Birhemsire_anne berra227 evet benim doktorumda anlasa bile söylemicek sanırm emin olmak icin 14 16 gibi net söyleriz dedi 🙈
berra227 Birhemsire_anne dr lar sanırım hastalar tepki verir diye solemiyorlar. Teknoloji çok gelişti.ama.bazen erkek gibi dedikleri kiz yada tam tersi kız gibi dedikleri erkek olabiliyor 🤗🤗🤗🤗
Birhemsire_anne berra227 evet riske girmek istemiyorlar haklı olarak malesef bende bu işin içinde olduğum için biliyorum sonrasnda çok tepkili oluyor anneler 🙈🙈
hilal_yener Birhemsire_anne kesesi benim kızın kesesi gibi duruyor tabi kesim birşey demek için erken dediğiniz gibi benim 20. Haftamda belli olmuştu