Birhemsire_anne Nurhan54 bilmiyordum teşekkür ederim 🙈 bakalımm eşim erkek olsun istiyor sanırm benim icin farketmez her türlü heycanlıyım
Kubrayy Teşekkür ederim 😊 yarın 9 haftalık olcaz daha beklemem lazım ,rüyamda kızım vardı emzirdiğimi gördüm ,eşimde erkek gördü 😅
Birhemsire_anne Kubrayy ben kız hissediyorum eşim sanırm erkek istedigi icin öyle hissediyorum diyor 😄 valla bilemedim ama rüyasında anne ne görürse o çıkarmış derler doğruluk payı nedir bilgim yok
Serenity_ Kubrayy ruyamda hep erkek gordum, kese soldaydi, rusmus çinmis butun takvimlere gore erkek cikiyodu ama kizim oluyor 😂😂
Birhemsire_anne Ilkanne03 😂😂 anladım kuzum valla normal şartlar altında ben bu işin içindeyim yıllardır bu keseye göre cinsiyet tahminin oldugnu bilmiyordum fransızımm
ElanrBlkc Birhemsire_anne %50 kız yada %50 erkek. İkisşnden biri olcak 😂😂😂 minnacık kese tahmin anca bu kadar oluyo
Birhemsire_anne ElanrBlkc ahahhaha gerçekten benimde doktor bir arkadaşım var ona attım diyorki kanka bence ya kız olcak ya erkek 😂