Tugceonal Merryy sıvı deterjan olarak Baby me aldım yumuşatıcı kullanmak istemiyorum o yüzden almadım . ama şampuan, pişik kremi , bebek yağını mustela tercih ettik 😊 1 şampuan 3 ay gidiyormuş zaten .
Merryy Tugceonal mustelayı öneren çok var canım ama hem maddi açıdan hemde içeriği iyi olan devamlı bir ürün almak istiyorum 3 ay gittiğinide ilk defa duydum açıkçası
Tugceonal Merryy kendimize kullandığımız gibi çok kullanmıyoruz ya o yüzden 😊 yazın tabi bu süre biraz daha kısalabilir..
Merbe61 Merryy mustela ve baby me karsılastırdık kesınlıkle kafa kafaya urunler kuzenim kımya muhendısı cok rahat al baby me yı dedı yenı nesıl annelerde bırnde bu cıktı mustela kac yıl oncesıne kadar kımse alamıyordu adı zor duyuluyordu pahalı ve gereksız cunku kımyasal acısından temız olan urunler var baby me bunlardan biri
Merryy duyguyildirim bende bugün sipariş verdim yorumları falan çok güzel bende memnun kalırım inşallah ☺️
Merryy Duyguluuu bende aldım canım şampuanını falan bugün deterjan olarakta granül aldım onun içeriği daha iyi diye inşallah memnun kalırız indirimi kaçırmak istemedim açıkçası ☺️
Mickeylover Merryy dün gittim ebebeğe🥰 dalin aldım granül sabun baby me daha uygun fiyatlıydı ama yine de instagramda muhendisinoglu sayfası altında çamaşırları sertleştirdiği ve memnun olmayanları okudum. Sebamed düşündüm dün indirimde ama yok mustela alacağım ☺️ Arkadaşlarım hep ondan kullanıyorlar ve çok memnun alerjik ciltler için de bebeklerine doktorları hep mustela önermiş
Merryy Mickeylover bende onun sayfasına bakıp burdaki yorumlara bakıp baby me nin ürünlerini aldım ☺️
Burcugaz Duru granül var çok iyi katkısız vr harika kokuları var.Ben kullandm şampuan dalinden vazgeçemiyorum onu aldm
Merryy Merbe61 kesinlikle katılıyorum sana canım içerik olarakta fiyat olarakta temiz olduğu için aldım denedikten sonra memnun kalmazsam bebeğin cildine göre değiştiririm diye düşünüyorum ama şimdilik tüm ürünlerim Baby&me ☺️
svmlanne Merryy bayb me yi bilmiyorum ama duru granülü öneriyor herkes fiyat olarakta uygun 20lira bişeydi bende ondan kullanırım büyük ihtimal
Merryy svmlanne instagramda mühendisoğlunun sayfasından içeriğine bakarak baby me aldım canım yorumlarda da herkes memnunum dedi bakalım bende memnun kalırım inşallah ☺️