gozdegurbuz93 kdry3737 benim triodilerim yüksek gebeyim şuan ilaç kullanıyorum düşmesi için guatr içimde röntgen çekmişlerdi haşemota çıkmıştı Ocak ayında ama bir ilaç vs yazmadı dahiliye doktoru ne önerdi bunun için size
kdry3737 Mislinam bunlar benim pek anladigim şeyler değil ama merak ettim cevremde kimse de guatr çıkmayınca. O yüzden sormak istedim
kdry3737 _defnee bende levotiron 25 mcg yazıyor. Guatr çıkmış diyince hem inanamadım hem şaşırdım o yüzden sormak istedim sizlere de.
kdry3737 gozdegurbuz93 henüz yeni gittim dr a dahiliyeye önümüzdeki hafta şeker için gidicem onu da soylicem bakalım ne dicek henüz gitmedim yani
Sabriye42 kdry3737 Hayır hayır doktorlar zaten bebeğe zarar olmasın diye veriyor ilaçları. Size doktorunuz verdi dimi
_defnee kdry3737 34 haftalığım. Asıl zararlı olan kontrol altına alınmamış tsh. Emin ol o çok zararlı.
Marinedeniz kdry3737 tiroid ilaclari cok zararsiz ilaclar canim asil zararli olan tsh yuksekligi zaten gebelikte cok onemli ilaclari duzenli kullanmak lazim
kdry3737 _defnee anladım mutlaka öyledir. Neden cikiyo böyle şeyler bilemiyorum normalde olmayan rahatsızlıklar hormonlardan dolayı oluyor böyle sanırım. Inşallah daha fazla biseylerimiz çıkmaz
kdry3737 Sabriye42 evet kan tahlilimden sonra sonuçlarına gore doktorum verdi ben ilk kez gebelikte guatr duydum o yüzden merak ettim
_defnee kdry3737 Benimde hiç yaşamadığım şeyler çıktı hamilelikte. Bebek herşeyi alıyor depolardan 🥰🥰 o yüzden yoksa sorun olacak şeyler değil.