Nagihan2017 Arkadaşlar merhaba Şiddetli baş ağrısı çekiyorum fakat acil rapor vermiyor yarın iş var bugün gitmedim başka aciller veriyor mu acaba ?
NaimeYilmaz Nagihan2017 Aciller rapor vermıor die blıorm ama yarın kendi dontorundan alsan ? Belkı 2-3gun verırdı hem
Hamzaninannesi Nagihan2017 canim gecmis olsun. Acil raporu gunluk yazabilir yarin icin gece 12 den sonra alman lazim. Gece alabilirsin brn daha once almistim. Saglik ocagina gidersen sabahtan ordan da alabikirsin zaten gebe oldugumuz icin zorlamiyorlar ben calisrken cok almistim rapor.
Nagihan2017 NaimeYilmaz İyi olurum diye gitmedim bugün yarında işyerimden izin alamam çok saçma rapor vermemesi
NaimeYilmaz Nagihan2017 Genel birşey olması lazm . Ama mesai saatıne kdr taburcu olmayı kabul etmeyıp o sekılde doktordan ısteyeblrsnzde
Burcu___ Merhaba, sağlık ocakları 15 temmuzdan beri bi düzenleme gelmiş rapor yazmıyorlar bilgniz olsun
Arya92 Ben normalde sağlık ocağından alamıyordum ama gebelik durumu olduğundan beri çok rahat veriyor doktor zorluk çıkarmıyor.yoksa arkadaşın dediği doğru 15temmuzdan sonra hiç rapor alamamistim