Cansutoplk Merhaba güzel anneler sizlere bir sorum olacak. 18 haftalik hamileyim fakat doktor bebeğin aşağıda olduğunu söyledi bu durumu yaşayan oldu mu korkmalı mıyım? bu durumda çok tedirginim 😔
Yusec Cansutoplk ben de 24 haftalik olucam bebegin hala asagida yukariya cikar diyorlar ama hala cikmadi
Nslihn Cansutoplk endişelenme canım gerçekten yukarı çıkıyor. Arkadaşımın gebeliğinde başından beri aşağıdaydı, şuan 37.haftada ve vajinal doğum için bekliyor.
Prensesannesi96 Cansutoplk Yusec Kuzenimde aynısını yaşadı çok kanaması oldu çok dua ettik ona çok şükür sıkıntısız bir şekilde doğum yaptı içinizi ferah tutun dua edin bol bol Allah’ın izniyle inşAllah ❤️ Dualarım sizinle saglıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah Allah
Yusec Cansutoplk benim ilk gebeligim ben fark ettim etrafimdakiler fark etti bu sefer de kanamam oldu 2 defa doktora gittim doktor korkacak bisey yok plesanta rahmin asagisinda dedi bide bebek haa asagida ilaclarla duzelir dedi ama bakalim bekliyoz
Kvlkgzmerhn Kuzum 21+3üm bebegim hep aşağıda sadece bana sorunu olan tek şey batıyo gibi oluyo sertlik hissediyorum onun dışında bir sorunum yok erken doğum riskim de yokmuş rahim ağzın uzun dedi doktor kısa olsa sknti dedi 🙏
Helobeybi Cansutoplk canmmmm benım de en basından berı neredeyse başı hep aşagıdaydı bı sorun olmadı ..35+2 yiz şuan..kendını yorma cok egılıp kalkma demıstı ama hıc durmadm valla hep hareketlıydm cok şükür..ama sen yine de dıkkat et tabi herkes aynı olamayabılıyor 🙏🏻
Cansutoplk Helobeybi doktorum da dikkat edersen bir sorun olmaz dedi ama dediğin gibi biz kadınlar rahat duramıyoruz kimisi de erken doğumu tetikler diyor o yüzden tedirgin oldum birazda. Sağlıkla al kucağına kuzumm
Helobeybi Cansutoplk tsk ederim canm sende inş sağlıcakla al kucagına..dıkkatlı olmakta fayda var tabi riskli oluyor ama bısey olmıcakk inş sağ salim dogucak kzuucuk ♥️
Aslihansan Cansutoplk korkma canım benim hamileliğim hep öyle geçti 7 aylıkken bu çocuk erken doğar dedi 39 da doğdu sadece dikkatli olmaya çalış bişeycik olmaz hatta benim aşağıda olduğu için doğumum da uzun sürmemişti hemen geldi ☺️
Havin8 Cansutoplk hiç sorun yapma canım benim de öyleydi bebek büyüdükçe yukarı çıkacak 26.27 haftalığı bulur ağır şeyler yapma. Bol dinlen 🌺
Cansutoplk Havin8 şuan tek temennim o kuzum inşallahh sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı❤😘