herkese merhabalar,
benimde veda vaktim geldi:)
yaklaşık 9 ay boyunca her gece saatin bir an evvel on iki olmasını heyecanla bekledim, bugün acaba hangi gelişmeler hem beni hem bebeğimi bekliyor diye, o nedenle uygulamadan çok şey öğrendim diyebilirim ve emeği olan herkese teşekkürler.ayrıca forum üyelerinin deneyimlerinden de öğrendiklerim oldu onlara da teşekkür ederim.
bu platformda çokça doğum hikayesi var zaten, herkesin deneyimi, bebek gelişimi de farklı olduğu için kimseyle kendinizi ve bebeğinizi kıyaslamamanızı tavsiye edebilirim.
bir diğer söyleyebileceğim şey belki yazan olmuştur ama denk gelmedim, sezeryan olacak annelere, ilk idrar biraz zorlu olabiliyor, illa klozete oturarak yapacağım diye kendinizi zorlamayın, banyoda ayakta salın gitsin :)) sonra su tutarsınız bacaklarınıza:))
onun dışında bir diğer önerim lohusa külodu en az iki tane olmalı çünkü çamaşır lastiğinin ameliyatınızın biraz yukarısında olması gerekiyor, ve yumuşak kumaş olduğu için lohusa külodu ile rahat ediyor insan.
son olarak Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,mutlu evlat nasip etsin,evladını kucağına almış olanlara da sağlık, huzur, mutluluk ve kolaylıklar versin 🥰sevgiyle kalın👋🏻