Mom91 NurtenB öyle mi diyosunuz😇 bizede şu an zaman geçmiyor sanki 13+6 yız Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize İnşaAllah
Zehra_00 haticebayar ne guzel.😍 MasAllah sag salim kucaginiza alirsiniz insAllah 🙏.Durumlar nasil.ben bel agrisi ve uykusuzluk cekiyorum😪
haticebayar Zehra_00 bel bacak ağrıları ama hepsi geçecek miniğimi kucağıma alınca bununla ayaktayım 😊
Gozdefidan Nisa-hsyn merhabalsr 1 hafta once öğrendim 3ya da 4 haftalik suan beta hgc takip ediyoruz 2 gunde bir kan veriyorum. Ilk gun 257 cikti 2.kan verisimde 607 Umarim her sey yolunda gider...
Rabia-22 Gozdefidan sürekli kan vermene gerek yokki? kanda cıktımı hormon zaten hamilesindir,folık asıte başlıosun sonra duzenli kontrollere gıdıyorsun.ben ılk haftalarmda 2,3 haftada bir gittim kontrole.
Gozdefidan Rabia-22 ilk kan tahlilinde 257 çıktı kese gözükmedi daha cok yeni 2 gunde bir hgc bakilmasi gerek dedi doktorum
Rabia-22 Gozdefidan valla benim ılk hcg 160 küsür cıktı.sonra bıdaha baktırmadk.oyle kontrollere başladık.3 hafta sonra zaten kese gozuktu.