Kumsalim 10 haftayken dokotra kahfe lekeyle gttim ultrason bakti bisey dedi geldik sonrasinda olmadi ama 11 haftaya girdim bugun sabah peceteyi sürdüm gene ayni bu nekadar boyle sürecek ya bende korkuyorum bisey olcak diye neden ara vererek geliyor ve kalem ucu kadar kirmizi pihtida icinde vardi bu defa ve cok az nokta gibi
_defnee Kumsalim Bu tarz şeyleri lütfen doktorunuza danışın. Buradakiler nerden bilecek onu. Önemli bu tarz konular
DamlaNur29 Kumsalim benimde oldu 2 gün sürdü sonra kesildi 3 4 gün sonra bi baktım gene geldi bu sefer 4 gün sürdü progestan iğne kullanıyordum oda etkili oldu kesmesinde doktorunuza gidin bi daha en iyi doktor bilir
ZeynepAksoy Kumsalim bendede başta aynı sorun vardı , iğne verdi doktorum ve düzeldi , düşük tehlikesi olabiliyor bu durumda , cok fazla ayakta kalmaman ve kendini yormaman gerekiyor .
Kumsalim _defnee yasamis kadinlarimiz var sonuçta burda tabiki gidecem ama tecrubeli annlerimiz kadınlarımız cok varr
Belirsiz Kumsalim yerinde olsam başka bir doktora görünürdüm canım benim iki akrabamda da aynı şey oldu ikisine de doktorları ilaç vermişti bebeğin tutunmasını sağlayan.
_defnee Kumsalim Kanama olayı herkeste farklıdır. Tıbbi konular deneyime bakmaz. Hekim tarafından bakılması gerekir. Ben senin ve bebeğinin iyiliği için diyorum.
DamlaNur29 Kumsalim bu ilacı yani progestanı her gebeye veriyolar ister düşük tehlikesi olsun olmasın benim de yoktu ilk zamanlr ama tüp bebej tutunsun diye verdi iyikide vermiş. Hergün iğne oluyrm ben hapıda var başka bi doktora git istersen
Kumsalim ZeynepAksoy evey bnimde bebegim var 9 aylik onunla evle uğraşmak zorundayım ozuudenmi acba bu lekelenme
Tucem Canım benim ilk gebeligimde çok oldu bu düşük belirtisi olabiliyor hep ilaç verildi daha kotu olduğunda serum verildi ve çok şükür sonrasinda düzeldi.bence farklı bir Dr daha gorun
ZeynepAksoy Kumsalim hep ayakta kalmak zorunda oluyorsan dogru duzgun dinlenmiyorsan dusuk tehlikesi oluyor ve bu sebeple lekelenme oluyor yani cocuk tutunmakta zorlaniyor , cocugun kolay tutunabilmesi icin istirahat ve igne vermisti doktorum . Mutlaka sende bir görün bilir doktora .😊🌸