Gul-21 Kızlar bi tanıdıgımızın eşinde sperm hareketlilik hiç yokmuş var mı basına böyle birşey gelen tedavi yada birşey uygulayan
DamlaNur29 Gul-21 bizimde cok azdı hatta rapor eşimden dolayı cıktı tüp bebek için değerin altında cıktı yani canım çözüm tüp bebek yani korkmasın herseyin bi çözümü var doktor bize dısarı cıkıyosa eğer hallederiz demişti
Mehtapakgl Gul-21 vardı kuzum benim eşimde %6 idi 3 ay promotil men kullandı %67 oldu düzeldi hem sperm sayısı da arttı
Yaman Gul-21 hayır cnm benim yumurtalıklar büyüdü iğnelerle daha sonra bnm yumurtalıklar toplandı aynı zamanda eşimden sperm alıp döllendiriyolar daha sonra transfer oluyor bayana
Yaman Gul-21 hayır cnm 4.De tuttu bizim kalite olmadığı için bnm yumurta kalitesinide bozuyordu. Çok şey denedik her duyduğumuzu yaptık olmadı. Sigara çok önemli içiyorsa bıraksın
DamlaNur29 Gul-21 evet ama bu kürler keçiboynuzu pek işe yaramıyor bizimde cok düşüktü işe yaramadı tüp bebek yaptık eğer düşüklülük sınırın altındaysa bunlar işe yarıyor ama sizinki baya düşük bizimki gbi
Mehtapakgl Gul-21 takviye kuzum eşim örnek verdi doktor baktı bu takviyeyi yazdı. İthal bir ürün. Eşin doktora söylesin, önerebilir. Ilaç olmadığı için ecz. Danışın alabilirsiniz
Mehtapakgl Gul-21 ama çay kahve radyasyondan uzak duracaksın dedi doktor. Laptobu falan kucağına alma dedi doktor
Yaman Gul-21 azaltsin yada ama icmemesi daha iyi ari sütü diyorlar biz onuda denedik keçiboynuzu pekmezi denedik bir sürü macun denedik ilaçlar ayrı bişey fayda etmedi
Yaman DamlaNur29 evet bizede hiç biri yaramadı ztn doktorlarda dedi tek çare tüp bebek sizin diye öylede oldu bu tedavide ara verdiğimiz oldu o arada yedik içtik ama bişey olmadı
Derin_Demir Gul-21 benim eşiminde %100 hareketsizdi. 6 ay ilaç tedavisiyle %17 hareket sağlandı ama biz tüp bebek yaptık