Gzyy123 Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz 32 haftalık hamileyim şimdiden kullanmak istiyorum ne zamanları ve ne kadar kullanayım bilgisi olan var mı
Edolili Gzyy123 bende 36 haftamdayim duştan çıktığım da sürerim kuru olmasın çabuk çatlamasın diye ama doğuruluk payı varmıdır bu düşüncemin bilemem 😂
ZeynepAksoy Gzyy123 36 haftamda doktorum bu haftadan itibaren günde bir defa uygula , hastane cikis cantanada koy kullanmaya devam ediceksin dedi. Ama daha öncesinden kullanilmaya baslanabiliyormu bilmiyorm canim
Gzyy123 Bende doğrusu nedir bilmiyorum Doğumdan önce kullanın diyorlar ama ne zaman ne kadar bilmiyorum
Ayse_ONAL68 Canım doğumdan önce sürmeye başla. Benim bi arkadaşım cok pisman oldu mutlaka kullan demişti bana. bende sürmeye başlıcam artık. Ama 32. Haftada kullanmaya gerek yok 37 haftanda falan başlayabilirsin.
Sinemneset Gzyy123 8.aydan itibaren kullanılması lazım bebeğe zararı yok bebek emebiliyor arkadaşım 8.aydan kullandı bebeği oldu emiyor bebek sıkıntı yok doktoru önerdi
Marinedeniz Birbhaftada onceden kullanilsa da olur diye biliyorum canim bir akdasimda belki de hic yara olmaz kullanma dedi gumis kapak kullancagim icin
Bugleminannesi Gzyy123 emzirme danışmanı anlatmıştı 30. Haftada başlamak çok iyiymiş gece yatarken bı kez sur goguslerine göğüs pedi köy ucuna da . Ben 27+5 im . 30 olunca baslicam