Azracan Bilenmer yazarsa sevinirim eşime süpriz yapmak istiyorum İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum iyi güzel doktor varsa da beni yönlendirim 🥰Bugünleri çok bekliyodum Çok şükür Rabbim nasip etti
DamlaNur29 Azracan alttan bakılsa belli olur eger bebekte uygun pozisyonda ise benim doktorum alttan bakıyor 3 aya kadar bende haftaya gidicem bakalım cinsiyet sölicekmi❤
30ekim19 Azracan benimkine 14 de kız dedi doktorum 18 olduk hala değişmedi zaten 14 mutlaka beklemek gerekirmiş üreme hücrelerinin gelişimi için
DamlaNur29 Azracan doktoruna güveniyosan hiç bişey olmaz zaten onun hepsini sokmuyoki içeri azını sokuyor bebek hemen gözüküyor bende bilmediğim doktora muayane olmuyorum
3melekannesi Azracan dr.un cihazıyla ilgili birazda canım ben iki dr.a gidiyorum takibe diğerin cihazı iyi değildi mesela 16 da söyledi oda net öğrenmek istiyorsan iyi bi hastaneye git☺️
Azracan 30ekim19 yani belli olur canım dimi gidiyim herkes 16 yı bekle diyor da🥺eşimden gizli gitmek istiyorum 🤭
30ekim19 Azracan git git inşallah belli olur hatta bazı bayanlar 10 da 11 de öğrenmişler ama o zaman net olmayabilir doktorum on dört net söylerim demişti eğer pozisyonda iyiyse bi sorun olmaz çikolata meyve suyu felan tüketip git
Happyprincess Azracan uygulamanın hastane doktor öneri postlarina bak. Ordan deneyimli ve uygun doktor bulabilirsin
Ozlmece22122 12 . Haftada ikili testte karından muayene ile yüzde 90 dedi doktor özel hastaneye git ultrason cihazları iyi olduğu için görüyorlar