temmuzannesi95 SedaTopgl peki bebeğinizi renkli ultrasonda görebiliyo musunuz? Yani siyah beyaz mı yoksa 3 boyutlu mu ultrason makineleri
temmuzannesi95 SedaTopgl ayy çok teşekkür ederim rahatladım valla benim de cumartesi hatice hocaya randevum var da eşimle onu merak edip duruyoduk mine hoca da yoktu o yüzden merak ettim 🤗❤
SedaTopgl temmuzannesi95 için rahat olsun her kontrole okadar heyecanlı gidiyoruz ki tipi nasıl oldu diye eşimle, hatice hocada sağılsun detaylı detaylı gösteriyo iyiki orayı ve hatice hocamı tercih etmişim
ELifYildiz Myk memnun musunuz acaba ilgi alakası nasıl doktorun istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz ?
Myk ELifYildiz çok nazik , pozitif bir insan ilgi alaka da çok iyi her sorumu nazikçe cevaplıyor soğuk doktorlardan kesinlikle değil msj ile daha çok iletişim kuruyoruz mutlaka dönüş yapıyor
ELifYildiz Myk teşekkürler cevap için 😊 başından beri Memoriala gidiyorum ama evim medicalparka çok yakın son aylarda ve Doğumda daha sık gitmek gerekecek diye değiştirme fikrim var ama cesarete ve öneriye ihtiyacım var 😉
elif0690 MerveYiittekin Ben de medical parka gidiyorum pınar hanıma..çok memnunum..siz hangi doktra gidiyorsunız?
elif0690 Myk Canım ertan hoca belli bi haftadan sonra norml muayeneleri de renkli ultrasonla yapıyomuş.Doğru mu?
Myk elif0690 evet canım 23. Haftamdı sanırım o zamandan beri hep renkli de bakıyor fotoğraf veriyor. Sağlık açısından baktıktan sonra renkliye geçip fotoğraf için uğraşıyor diyebilirim☺
Nefertiti Ben Ankara’da Aylin anıl Arslan’a gidiyorum koru medical park ve TOBB etü ile anlaşması var fiyatlar da hastaneye göre değişiyor. Doktorumuzdan çok memnunuz herkese tavsiye ederim.
elif0690 Myk Yaaaa 😍 artı bi ücret ödüyomusunuz?? Acaba bnm doktorum da bkcak mı renkliyle çok heycnlndm😊😊
Myk elif0690 yok canım ekstra ücret falan yok yüzünün belirginleşmesini bekledim dedi doktor öncesinde baksak da net olmazdı dedi . Bilmiyorum ki her doktor bakıyormudur inşallah bakar insan çok mutlu oluyor☺
elif0690 Myk Ya eminim harika bi duygudr.Biz de en kısa zamnda görürz inş..Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inş cnm