Ftszgn Kizlaarr muayeneye diye gelip yatışım yapildi Öğleden sonra sezeryan a giriyorum dualarınıza talibim 😍
Humi Ftszgn ne kdr vardi dogumunuza? Birde sezeryan neden yapicaklar bilgi amacli sordum yanlis anlasilma olmasin ☺️
arslanmerve57 Ftszgn Rabbim sağlıklı bir şekilde kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah yar ve yardımcınız olsun 😍
Hatice_mustafa Ftszgn Rabbim yardımcın olsun kuzunun cennet kokusunu içine cekme sirasi sende demek . Rabbim saglik versin canim ins kolayliklarla geçsin bu zamanlar . Dua et .
Ftszgn Humi 10 gun vardi bebisimin suyu azalmış strese sokmak istemedik hic acilmam yok suni ile 19 20 saati bulur dedi doktorum ben de riske atmak istemedim 😊
UmmAsel Ayy hayırlı olsun canım tedirgin olma bir anda herşey olup bitiyor zaten sesini duyunca dünyalar senin ❤️❤️
EbruIrmakAhmet Ftszgn Allah sağ Salim kucağına almayı nasip canım 🥰 noldu neden sezeryana karar verildi
Ftszgn EbruIrmakAhmet bebisin suyu azalmis acilmam da yoktu suni ile 19 20 saati bulur dedi doktorum ben de riske atmak istemedim
ikincibebek2 Ftszgn Yaa demek o gün geldi haa😍 çok sevindim senin adına güzel haberlerini bekliyorum ❤
Kbrbydk Ftszgn canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çabucak girer çıkarsın inşallah😍😍rabbim yardimcin olsun
Damla________ Ftszgn insallah gaz yada bas agrisi gibi seyler olmaz spinalde öyle oluyor diye duydum ben genel olmustum o yüzden 🤭 hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini 🙏