Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben en son adetimi 15 ocakta gördüm. Ondan önceki 3 ay hep 19unda hastalanmıştım. Her ay düzenli olan adetim geçen ay 4 gün erken geldi, bu ay gecikmenin 15. günü ve hala adet görmedim. Pazartesi günü doktor randevum var, geçen ay kontrole gittiğimde ters bir durum olmamıştı. Adet gecikmesinin 5. ve 7. günü normal idrar testi negatifti, 13. gün erken gebelik testide yaptım yine negatif yine negatif. İnanılmaz bir bel ağrım var, gögüs uçlarım 2 haftadır çok hassas dokunamıyorum bile. Beyaz kremsi bir akıntım var, sık idrara çıkma ve sürekli bir uyuma isteği, bunun haricinde hiçbir belirti yok :( İdrar testlerim negatif olunca kan testide yaptırmadım. Geçen ay adetten 10 gün sonra doktor ultrasonda yumurtan daha büyümemiş demişti, ovulasyon testinide yaptığımda yumurtlama döneminde çift çizgiyi görmedim ve bıraktım, 2-3 şubat ve 13-14 şubatta korunmasız ilişkim oldu, adet öncesi yumurtlama ihtimali olur mu? Böyle bir durum yaşayıp adeti bu kadar geçipte idrarda çıkmayıp hamile olduğunu öğrenen olmuş mudur? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.