Aselinannesi53 Kızlar genital akıntı normal doğuma engel olur mu acaba ? Bugün çatı muayenesi olucam çoğu kişi boşuna olma genital akıntısı olanlar normal doğum yapamıyo dedi kafam çok karışık
hunilimom Aselinannesi53 enfeksiyon mu var normal akıntı herkeste var ama enfeksiyon olunca bazen normal doğum olmuyor
1994ozg Aselinannesi53 enfeksiyonsa olmayabilir evet ama normal akıntı neredeyse herkeste var sen bakma millete
Humi Aselinannesi53 eger enfeksiypn yoksa o akinti normal dogumu kolaylastirmak icin demisti ilk gittigim doktorum. Yani normal olan bir akinti normal dogum icin :) bazi doktorlar korkutup sezeryana yonelndirmek icin yapiyor malesef
Aselinannesi53 hunilimom enfeksiyon cok düşük demişti bundan 3 ay önce doktor hatta tek içimlik bi ilaç vermişti onu içmiştim ama akıntı tamamen gitmiyo , günde kaç kere çamaşır değişiyorum sırf bu yüzden normal doğum yapamamak beni üzer :/
Ztkn Bendede akıntı var ve çok yoğun şekilde,hatta mantara dönebilir dedi doktor ve fitil verdi üç gün arayla kullanmalık,içinden iki tane çıkıyo.iyi geldi ve akıntının normal doğuma engel olabileceği gibi birşeyden hiç bahsetmedi
hunilimom Aselinannesi53 sadece ciddi enfeksiyonlar ve sigillerde normal doğum olmuyor diye biliyorum onlarda bulaşıcı olduğu için sen bol su iç temizliğine dikkat et geçer inşalalh
Aselinannesi53 Humi evet bugün ki muayenede de doktor engel değil doğuma yaklaştıkca daha da artabileceğini söyledi ama normal doğum yapabilirmişim , kemik yapım da uygunmuş artık bekliyoruz minnoşu ☺️