Kbra7777 Bernakrc1 bende nazmiye hanıma gidiyorum ayşe hanıma hiç gitmedim nazmiye hanım samimi geliyor bana bakalım 13.haftamdayım
Bernakrc1 Kbra7777 bende 11+5 haftalık şuanda medicabile gidiyorum Songül hanıma ama değiştirmek istedim o yüzden hangisi iyi diye araştıryorum
burcubb Nagihann23 bunu yakın bi arkadaşımdan bende duymuştum ayşe hanım için..Ben başından beri nazmiye hanıma gidiyorum çokta memnunum
Kbra7777 Bernakrc1 tanıyorum o doktoru eşi göğüs doktoru eşi iyi bir doktor ama songul hanıma hiç gitmedim hastaneden bir arkadaşın eşi gitmişti memnundu onda doğum yaptı die biliyorum
Kbra7777 Bernakrc1 tanıyorum o doktoru eşi göğüs doktoru eşi iyi bir doktor ama songul hanıma hiç gitmedim hastaneden bir arkadaşın eşi gitmişti memnundu onda doğum yaptı die biliyorum
Nagihann23 @burcubb Ama sevdim çok cana yakın geldi bana her şeyi güzellikle anlatıyor sadece nir kaç şeyi ben sorunca söylüyor.. aksine Nazmiye Hanıma çok sert diyorlar yaa bende sonuç göstermiştim güler yüzlü davrandı ama tercihim Ayşe hanım oldu