gtitiz23 Kbrmrt57 bncede külot bez zorlucak gibi ped ise en azından kirlense bile at yenisini tak yetmezse bebek besini makasla kesip koyarım 😁
Yildizim _defnee Yok büyük aldım lastikli olduğu için her halükarda oluyor. Doğuma 72 kilo ile girmiştim bu arada
_defnee Yildizim Ben orta boy aldım da. Dedim büyük boy mu alsaydım acaba. 68 im şuan. Doğum bekliyorum.
Damlamina Kbrmrt57 aynen ben o dusuncedeyim canım birde depend arkadasimin dikisine yapismisti bide zorlanmisti bayagi
sinemoguz hunilimom depend in bayanı erkeği fark ediyor mu acaba? Bizim bulunduğumuz yerde erkeğini bulabildim ben.
hunilimom sinemoguz fark ediyor canım onlar daha önce oluyor bizimki daha ortada internette felan satılıyor
Tusubasa Kbrmrt57 ben hasta bezi kullandim sezaryan oldum ayaklarimi kaldiramadim canim yandiği için. Depend'de almiştim yirttim kenarlarini tutmadı çok ince kayiyor giymek lazim. Kanamam fazlaydi benim belki ondanda boyle dusunuyor olabilirimmm 🤭😍
dishonest Kbrmrt57 dependin erkekler için olanının büyük bedenini aldım. Hiç sorun olmadı 48-58 beden arası oluyor. Tavsiye ederim. Normal çamaşırdan daha konforlu.