Muciiizeemm haklisin biraz zor karar vermek ama ben yüz yüze görüşerek karar verdim.esimle konuştuk karar verdik tüp bebeğe elime eşimin sperm benimde hormon ve rahim filmi sonucumu aldım tek başıma hatta eşim izin almasın tedavide lazım olur diye bazı merkezlerden randevu bulabildim bazilarina gun icinds gittim tüp bebek on görüşme olunca ücretsiz de oldu konustum dr larla direk yuzyuze 👌 benim icime memorial ivf tup bebek yatti aklima sana tavsiyem iyi arastir rahat ve güven veren sana başkalarının sevmediği bir dr senin en sevdiğin dr olabilir git yüzyüze konuş ben Dr umla tanışınca içim rahatladı yıllardır tanıyor gibiyim beni çok rahatlatıyor çok güveniyorum 🙏🙏
----Birde her merkezde dr un kendi ilgilenmiyormuş dr a ilk muayeneyi oluyormuşsun sonra asistan bakıyormuş dikkat et (ben sadece dr um la muhattap oluyorum)
--- tüp bebek icin gittiğin yerin labaratuvarı kendi bünyesinde olmalı yoksa dr la labaratuvar arasında gidip gelmeler süreçte yorucu ve can sıkıcı olabilir
--- ben sana fiyatla ilgili yaklaşık söylenenleri de anlatayım şimdi tüp bebek icin hastaneye yaklaşık ;
8 bin ve 10 bin arası oduyorsun ama eşin ya da senin ameliyat olman gerekmiyorsa
Ilaclar için kadının yumurtlamasina göre değişiyor 3 bin ve 5 bin(max duydum)
Dondurma için 1000tl - 2500 tl arasında dondurulan embriyo sayısına göre değişiyor
Ben bugüne kadar 2480 tl ilaçlar, 8226 tl hastane ye ödeme yaptım
Ps: ilâçlarım normalde 3500 tl tutardı eczane tanıdık allah razı olsun alış fiyatına verdi hepsini 🙏🙏🙏