Sesem Haftadayız bizde bakalım nasıl bir tip çıkacak çok merak ediyorum hiç yüzünü açmadı yavrum evladım sağolsun 😀 ben hala çantayı hazırlamadım kaldıramıyorum değerlimi sanırım 😞
Bejblog Biz de bugün 32 haftalık olduk bugün aynı zamanda izne ayrıldım. Kıyafetleri her şeyi hazır ama henüz yıkanmadılar. Onları da yavaş yavaş yaparım artık🙏🏻Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da🙏🏻
Gnl123 MerveYarennn 35+1 haftalık olduk,mart 30,nisan 2 gibi dedi doktorum,bakalım🥰Heyecan yok ama ilk gebeliğim.Hazırlıklarda bitdi nerdeyse,bir kac şey kaldı alınacak,hastane çantası,bebeğin elbiselerini yıkayıp utuledim.☺️
Ysmnkrbnskr 1dem kontrol et ara ara ben avmden aldım ilk denemedim orada iç gösteriyor diye iade ettim sonra akşamına girdim bi bakayım diye şansa çıktı
aysundeper MerveYarennn 33+5 günlüğüz :) Nefes almada biraz skıntı yaşıyorum. Bir de eller ayaklar karnımın sol tarafında serbest olduğundan sol tarafa yatmakta sıkıntılıyız, bir de anlamadım ama rahim ağzında mı desem vajina iç bölgesi mi desem bir ince sızı ağrı var onu doktoruma sorucam. Gaz sancısı çektik 2 gün üst üstte. Süt ve süt ürünlerini mecburen kestim. Valizimiz ve bebek çantamız hazır. 🥰
aysundeper Bgm_01 valla bilmiyorum bende almadkm sadece gece pedim vardı yedek onu koydum valize. Çoğu doğum hlkayesini yazanlar alın diye tavsiye etmiş. Sen istersen al koy valize ne olur ne olmaz.
Bgm_01 aysundeper benimde ilk gebeligim tecrübesizim kimi almayin diyor kimi alin cok gerekli oluyor diyor en iyisi 1 paket alirim
ongelukkig MerveYarennn 32 +2 deyim sadece bağışımın kıyafetleri yıkandı üstlendi. Kendime çok bi hazırlık yapmadım
ongelukkig nurcel kıyafetleri toparlarken çok zorlandım bende hepsi birbine girdi. Hangi parça hangisinin di karıştı hepsi🤣🤣
Zuleyhaaslan MerveYarennn 34+2 olduk ama daha çok işimiz var kıyafetler yıkanacak çantalar hazırlanacak 🥴
Gizemnaz_ Lsbebisim merhaba size birsey soracagim hamile kaldiginizi bilmeden tarlusAl sokturucuyu sizmi kullamistiniz