Yavrum_herseyim Sancarefe Valla cok zor bizimde dun boya badana temizlik hepsi bitti sagolsun benim esim de bana yardim.etti
haticebayar MerveYarennn 34+2 haftadan selamlar 💕 hazırlıklar bitti sayılır artık son bi temizlik kaldı sizde durumlar ne
Zhrnz MerveYarennn 33+5 olduk herseyimiz hazir cok sukur 10 gunde bir kontrol nst suyumuz azalmisti ve gerilik var demisti bakalim bugun kontrol var umarim duzelmistir hayirla gelsin bebislerimiz 🙌🤗
busra43 35+0 olduk bugün, doğum tarihi 8 nisan gözüküyo bizim, benle aynı haftada olanların doğum tarihi daha erken, niye acaba?🤔
hryoz busra43 nasip kısmet ya ben martın 15 ine falan razıyım 😂😂😂 yoruldum artık gelişimi tamamlanınca gelsin gitgide agırlasıyoruz cünkü gelecek günler gözümü korkutuyo 🤦♀️
Hulya_y MerveYarennn 😀 bende öyle diyorum.gecen gün diyoki ben ayrı yatayım sen çok dönüyorsun gece uykum bölünüyor dedi.ben alışkın değilim hep sol sağ yatmaya.bebde yok yaaa dedim.ben nasıl rahatsız olup uyuyamiyosam sende olcan burda yatcan dedim. 😀😜
Hulya_y Pares tıbbın çözemediği şeylerden birisi: annelerin bebeğe bağlanan göbek kordonuymus.kiminin dar kiminin geniş olurmuş.sen ne kadar yersen ye bazen bebek o kadar beslenip kilo alamazmış.kimisi çok yemese bile kilo alırmış bebeği.bu kordonun neye gore farklı olduğunun hiç bir sebebi yok.hic üzülme Rabbim veriyor rızkı.anne karnındaki bebeğin rızkını bile sen ne kadar yesende belirleyemiyosun.kilolu olmasi tombis olması sağlıklı olmasi anlamına gelmiyor.doktorun bebegin sağlıklı diyorsa hiç dert etme 🥰
Aysenur6717 hryoz ayy evet temizlik yapsak yine dağılır cam silsek yağmur yağar 🤣🤣 dediğin gibi yap yap bekle 🤣🤣