1dem MerveYarennn 32+6 olduk. Ve hiç hazırlık yok ortada. Lohusa takımı ve tacı. kapı süsü çikolata.hastane çıkışı. Ve en önemlisi isim bulamadık 😁
ayseakcura MerveYarennn 31+2 yiz ❤️ Çok heycanlıyım ne kaldıki Mart çıkınca geri günler çabuk gececek gibi düşünüyorum 🙏 Allahım bir avazda kurtarsın hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin ❤️ ( Okuyan herkesedir duam )
SedaveSusam MerveYarennn 32+4 olduk çamaşırlar yıkandı ütülendi hastaneye gidecekler ayrıldı bitek çantaya koymadım o kadar 😬 mart sonu evimi temizlicez annelerimle ama ben şimdiden çok yoruluyorum o zamana ne olurum Allah bilir
Humi MerveYarennn nst ye baglandik dua edin erken gelmesin :(( daha hicbise hazir degil kendiside hazir degildir :)
ds06 Merhaba 😍31+1 iz bizde .kuzucum annesiyle çalışıyor yoğun bir şekilde izne de ayrılmadık henüz 😄artık haftasonlari hazırlıklarımıza başlıyoruz biz de
nurcel 31+5 iz bugün 😊 Çarşamba günü odamızı hazırladık kıyafetlerimizi yıkayıp ütüledik. Çantamızı yavaş yavaş hazırlıyoruz. Son haftalara bir şey bırakmak istemedim. Şimdi bile odayı hazırlarken çok yoruldum. Siz de bırakmayın bence zor oluyooor 😪
MerveYarennn nurcel ben geçen dedim ev temizliğine başlim ilk ama bacak ağrısından yerimden kalkamıyorum. Bende yıkadım itiledim kıyafetleri sadece yerleştirme kaldı. Bide kendimizle ilgili ne koymalıyız doğum çantasına 😍
ongelukkig nurcel kıyafetleri toparlarken çok zorlandım bende hepsi birbine girdi. Hangi parça hangisinin di karıştı hepsi🤣🤣
Sunay10_ 1dem bende bulamdım isim bende tek zıbın ve iki tane takım battaniye aldım emzik biberon daha çok eksik var
Ysmnkrbnskr 1dem aynı hafta ve gündeyiz benim de tek hazır olan lohusa takımım o da dün geldi diğer her şey duruyor ama bir günlük siparişe bakar
MerveYarennn ayseakcura güzel kalbinden öperim 💜 Amin ecmain inşallah canım benim. Nisanı sayma bende 32 oldum bugün. Erken doğum en büyük korkum.
nurcel MerveYarennn ben depend, 2 tane sabahlıklı gecelik takımı, göğüs ucu kremi yedek iç çamaşırı,2 tane emzirme sütyeni, emzirme atleti(atletsiz duramıyorum ben 😊) manuel göğüs pompası, göğüs kalkanı koydum 😊
MerveYarennn ds06 herşeyini aldım. Kişisel bakım,kıyafet vs birbebek için ne gerekliyse. Sadece lohusa takımı için kararsızım. Güzel bir pijama takımı aldım ama sabahlıksız ayy çok kararsızım😂
Yavrum_herseyim 34+2 yiz bizde kuşumla 👼🤰 nisanin 1 gibi dedi ama martin sonu da olabilir henüz bilemedim bende Herşeyimiz hazir 2 hafta oluyor biteli 😍
Elifaa Yavrum_herseyim canım ben de 34 + 1 im ama doktor bana 14 nisan dedi doğum tarihine aramızda bir gün var sadece doğum tarihini geç mi söyledi o halde
1dem MerveYarennn çok ciddiyim valla 😁 Erkek kendisi. Abisinin beşiği bide yorgan yatağı var o kadar.
anneadayi_ 32+1olduk çalışabilir aldım ise devam büyük çoğunluk bitti sadece ufak tefekler ve temizlik kaldı , yarında yıkama ütü falan bitircem çantayı 35gibi hazırlasam bitti gitti , ama isim yok bı o kaldı
MerveYarennn anneadayi_ o zaman doğum günü 23 nisan senin demi. Ay hadi inşallah herşeyimiz çok güzel olur.
MerveYarennn Yavrum_herseyim ilkini 2,5 aylıktı karnımda kalbi durmuştu. Bu 2. Evladım ilki beni cennnette bekliyor ♥️ Allah nasip ederse Kızım olacak. İsmini Yaren Merve koyucam.
Yavrum_herseyim Yavrum_herseyim Benimde ilk bebegim 41 haftalik doğdu acil sezeryana alinip 1 gun yaşadı ve vefat etti ilki erkekti buda erkek
MerveYarennn nurcel ben daha bunların noktasını koymadım 😂😂 kız benden sabırsızları var. Ben bunu anneme demem lazım 😂 bana hep kızıyor bu ne acele diye. Tabi kendisi 3 tane çocuk sahibi bziim ilk anlayamazlar 😂