Onurmerve44 Pko hastalarının çoğu anne oluyor bi şekilde merak etmeyin yetrki Allah nasip etsin ilaçla olmazsa son çare tüp bebekte şansinız çok yüksek çünkü yumurtanız çok fazla ben de pkoluym 5 sene de 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım birçok testler yaptırdm yaptırdığım testlerden sonuçlardn koça bi dosyam var hep neden düşüyor diye araştrdk bişey çıkmadı en son tüp bebek kararı aldık o zaman eşimdede bazı problemler olduğunu düşük sebebi eşim olduğunu öğrendim o zamana kadr hep ben bakılmıştm kendimde pkolu olduğumu bilmiyordm hepsini tüp bebeğe başalynca öğrendim sonra tedaviye başladık 1 ay içinde yumurta toplandı 46 yumurta toplandı dediğim gibi pkolu olunca çok yumurtanz oluyor bu iyi bişey tüp bebek için 1 ay rahim dinlendirdik ikinci ayda transfer oldu ve ilk denemede tuttu Allah’a çok şükür 24 haftalık olduk bile sizi çok iyi anlıyorm sanki hiç olmicakmiş gibi hissediyorsunz her ay adet olunca üzülüyorsnz arkadaşlarnızn hamilelik haberlerini alınca istemsizce üzülüyorsnz ama herkezinde dediği gibi herşeyin bi vakti var bence Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor bi şekilde inşallah sizlerinde en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarınz olur yaşayamayan bilemez belki bu durumun zorluğunu ama yaşayan çok iyi bilir her ay ki hayal kırıklığını ben hep bu durumda olanlar için dua ediyorm çünkü ayni durumu yaşadm biliyorum Allah tez vakitte güzel haberler almanızı nasip etsin hepinizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻