Milagros Dün akşam lekelenme şeklinde kanama başladı. Gittiğim doktor progeston verdi fitil şeklinde kullanmamı istedi. İlacı okuyorum ağızdan alınır yazıyor. Doktora bugün tekrar sordum Kanama olursa fitil seklinde olmazsa ağızdan dedi 😰 böyle bir durum yaşayan varmı
idm Milagros her iki sekildede kullandim ilac yan etki yapiyo ozellikle bas donmesi halsizlik gunluk yasantinizi etkiliyo buyuzden doktorlarin tavsiyesi fitil olarak alinmasi fitil olarak kullanirsanz yan etki yapmiyo
SenaDerin Milagros canım bende fitil olarak kullandım rahim tarafından daha çabuk emilip etkisini gösteriyo diye, ağızdan alırsan çok yan etki yaşarsın bi de , fitil olarak yan etkisi yarıya iniyo ve daha çok etki edio
Beyzagkk Milagros valla ben kullandım bir tane attım ağzıma bir hafta acilde yattım çok ciddi yan etkileri oldu alerji yaptı ben de. Kanamam vardı doktor verdi bı daha tobe neler çektim her yerim şişti hamileyim diye müdahale etmediler kendiliğinden geçmesini beklediler. Sonra ilaçsız kanamanın durmasını bekledim 12. Haftada durdu kanamam normal hayata devam ettim nasip olunca oluyor yani
Beyzagkk Milagros ayrıca ben de çok korktum çok ağladım korkma sakin yerleşme kanaması sır o inşallah hiçbir şey olmaz sadece uzan ayaklarinj kaldır öyle yat ağır bir şey kaldırma iş yapma ben 12. Haftaya kadar yaşadım geçti çok şükür senin de o kadar sürmez inşallah geçer korkma dikkat et sadece
nursenakaynak01 ben agizdan kullandim amabfitil olarak kullanan kisiler de car hemen etki etmesi iicin
ds06 Ağızdan ve fitil olarak kullanılıyor.13.haftamda bı kanamam olmuştu bende kullandım 20.haftaya kadar.fitil olarak kullandım çünkü ağızdan alınca yan etkileri daha yüksek görülüyor.doktor o yüzden fitil oneriyor
1994ozg Milagros ben her daim ağızdan kullandım ama kimi doktor fitil olarak veriyor sana ne dediyse öyle kullan canım
Merveceee Milagros fitil olarak kullanmak daha etkiliymis doğumuma 9 gün kaldı, tam 9 aydır fitil olarak kullanıyorum ben ilk haftalarda kanamam olmuştu ozamandan beri kesmedik
BahaarS Milagros ağızdan alımda yan etki oluyor genelde canım en kolayı fitil olarak almak. Bende kullandım bi dönem riski atlatınca bıraktım ağızdan almanı tavsiye etmem doktorun da fitil olarak al demiş zaten onu dinlemen iyi olur 😊
Milagros 18.haftadayim ikiz gebelik benimki korkum iki katı yani birde ilk cocuklarim olacak ister istemez korkuyor insan herseye
setenay-92 Milagros benimde kanamam vardı günde 2 tane ağızdan kullandım birde hergün iğne vuruluyordum fitil kullanmadım hiç kanamam çoktu çıkardı zaten dışarı geçmiş olsun inşallah atlatırsınız en kısa zamanda
Kedili_Anne Milagros canım ben 12 hafta günde 3 kere kullandım. Fitil olarak. Yani ağızdan dese de sen fitil olarak al. Gerçekten de etkili bir ilaç. Ağızdan alındığında etkisi daha az oluyor artık çok ciddi yan etki yapıyor. Fitil olarak almak daha avantajlı. Kanamanı kesecektir bence. Çok geçmiş olsun. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Milagros Herkese çok teşekkür ederim bu akşam fitil olarak basliycam. Herkes şifa bulur kucaklarimiz boş kalmaz inşaallah