Angeleyes Vnsgb sizin ki yine 5 gün de gelmis. Benim 11 gun oldu ortada kargoya verildigine dair mesaj yok
Papatyakalplikadin Angeleyes ben çok fazla sipariş verdim hepsi geldi endişelenmeyin. İlk siparişlerim 15-20 günü buldu 😁 son siparişimse 3-4 gün içinde geldi bende şaşırdım.
Angeleyes Artık beklemekten baska çözümü yok. Inşaallah sıkıntısız gelirde çözüme ulaşır. Ama bir daha jokerden birsey almamam gerektigini anladım.
Zehramomm Angeleyes hepsi burada e bebekten ürün aldım yoğunluktan 25 gün sonra geldi ürünü kargoda beklettiler başka yerden aldığım şey aynı kargo yerinden 1 günde geldi bazen böyle aıkıntılar olabiliyor bizde çok uğraştık aradık mail attık ama yapıcak bişey yok canım bekle eninde sonunsa geliyor
merveugurlu Angeleyes bende jokerden alış veriş yaptım 1 günde geldi hatta aynu gün kargo hizmeti vardı aynı gun kargoya yetişmediği için para puanda geldi . Ben çok memnun kaldım. Umarım biran önce gelir kargonuz
SedaveSusam Angeleyes ah canım bende aynı durumdayım 21.02.2020de sipariş verdim bugün dağıtımdaymış bakalım gelecekmi isyan ettim valla ya böyle rezillik olmaz😡
Angeleyes Musteri hizmetlerine ulaştım kargom gebze de depo da dagitima cikmayi bekliyormus. Ne kargoymus dedim yani. Bu kadar yavas bir kargolama hizmeti görmedim.
zhrszcylcn Angeleyes ben tüketici mahkemesine gidecem artık yeter dedim ertesi gün kargoya verdiler 🤷🏻♀️
Angeleyes zhrszcylcn insallah gelir benim ki de. Ne hayallerle siparis vermistim oysa. Valla kursağımda bıraktılar.
Leylakidan0 Angeleyes bende 18 şubatta trendyol aracılığıyla aldım jokerden. kimseye ulaşamadım . Hala kargoya verilemedi
Eftelyaaa Bende joker den indirimde diye prima ıslak mendil aldım 2 tane aldım bitane göndermişler ne numara var ne bişey müşteri hizmetlerine nasıl ulaştınız kızlar whatsaap a yönlendiriyor oda otomatik cevap veriyor sinir oldum
Angeleyes Eftelyaaa canim benim kargom da dun geldi eksiksiz göndermişler şükür. Musteri hizmetlerini hic kapatmadan acmalarini bekledim 10 dakika sonra ulaştım. Birde daha önce sikayet vara yazmıştım. Musteri hizmetletine ulaşınca telefondaki kisiden şikayet dilekcesi yazmasını istedim. Sikayet olunca one alınıyor sanırım
ZuhalE Benim de ürünüm 15 gün sonra kargoya verildi.Gercekten çok ilgisizler.Telefonla müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız neredeyse, kaç dakika müzik dinlettiler.Ne zaman ki şikayet vara yazdım o zaman kargoya verildi ürünüm.