Melisaycl 5858g chicconun hamgi emzigi acaba kaucuk var silikon var alidiginiz yerin bi linkini birakirmisiniz bnde bakiyim
5858g Melisaycl https://www.e-bebek.com/chicco-natural-feeling-cam-biberon-150ml-0-ay-p-chi-80611/ burdan bakabilirsiniz bu biberon ben chicconun kendi mağazasından aldım ama
Saryamom Haticeninzeynepi avent yeni çıkan antikolik olan biberonu aldım herkes aşırı memnun çevremde mama olarak hipp combotic aldım
Durkayaelmas Haticeninzeynepi emzik avent ultra air biberon avent kolik mamada hipp cok arastirdim gaz yapmiyomus bu mama
Sumeyye_g Haticeninzeynepi philips avent cam biberon ve emzik de philips avent soft ve chicco cam biberon aldım ikisinide aldım ama hastane çantama koymadım bilmiyorum gerek olmaz diye düşündüm olursada evim 15 hastaneye arabayla eşim gider alır
YagmurDaskn rabnaz6822 benim sütüm olduğu halde koymadım alışmasın diye. Ama doğduğu ilk gün ve sonraki gün verdim mecburiyetten. Ama daha sonra vermedim memeye alıştı çektikçe de geldi. Tabi meme reddinden önceydi bu 😂