Tugbaaa Bugun moralim bozuldu doktorum karnin cok sert erken dogum riskin olabilir dedi daha 26+5 haftaligiz ne iyi gelir bilmiyorum progestan verdi fotil olrak kullan diye😔
Sara Tugbaaa Rahım boynunda kısalık varmı??Bende haftada 2 dafa kullanıyom progestron.Sende stress yapma 🙏Insallah ıyı olur
selineliz07 Tugbaaa sıkma canini gebeligimin ilk basindan beri dusuk riskim vardi dusuk riskini atlattik bu sefer erken dogum riskin var dedi doktorum ve sukur suan 35. haftaliga giriyoruz bol bol su ic ve dua et vede kendini fazla yorma 😊
Blgoez Tugbaaa benim 20 haftalıkken başladı karnımda sertleşme hep erken doğum riskim vardı ve uzanıp dinlenmeden gecmiyordu karnımdaki sertleşme doktorum magnezyum verdi cok işe yaradı korkmayın her fırsatta uzanıp dinlenin ben hep yattım şuan 37 haftalığız allaha şükür 🙂
Tugbaaa Sara yok oyle bisey demedi ayrintilida es rahime cok yakin cikmisti dun biraz is yaptim egildim kalktim ondan oldu diye dusunuyorum 😑
Tugbaaa selineliz07 cok sert karnim kabiz gibi boyle ilk oldugu icin korkuyor insan ne oldugunu bilemedigimiz icin canim gecerde icim rahatlar insallah
selineliz07 Tugbaaa gecer insallah canim anliyorum seni benimde ilk gebeligim bende cok korkuyorum bazen geceninin bi saatti doktoruma mesaj bile atiyorum
58Vildan Canim benimde bebegin eşi sıkışmış erken dogum olabilir dedi bugün baya etkiledi bide ben daha 18 haftaligim insallah bu sureci hemen atlatırız Rabbim zamanında kucağımıza almayi nasip etsin insallah
sevincmaltepe 58Vildan benim de senin haftalarında bebeğimin eşi sıkıntılıydı hatta kanamam oluyordu çok şükür 20li haftalarda düzeliyor. İnşallah düzelir 🤲🏻