Blossom Asminnil gecikme ne kadar? Daha düşük değerle öğrenip bebeği olanlar var. Önemli olan iki günde bir ikiye katlaması.
Mevaaaa5555 Asminnil çok iyi canım ben ilk öğrendiğimde 34tü sonra sonra artış gösterdi tebrikler ❤️❤️🤲
Papatyabeyazi Asminnil benim ilkte 60 çıkmıştı ❤️ Önemli olan iki günde bir iki katı artış göstermesi
Anneoluyorum93_ Asminnil kuzum benim de 24 ocaktı, dün 2006 çıktı. Katlanarak gidiyor o yüzden gayet iyi değerin korkma
Sema__ Benim ilk öğrendimde 12,27 idi beta hcg. 2 günde bir iki katı olursa sağlıklı bir gebeliktir dedi. Çok şükür şuan 31 haftamizin içindeyiz 🥰 5 ten yukarısı gebelik sayılıyormus zaten ama düzenli artış varsa sağlıklı bi gebelik oluyormuş 🤗
Ako123 Asminnil hayriki olsun 2sonrq artış 2 katına çıkmış mi onemlinolan bu gayet normal güzel bir değer şuan
YSinem Asminnil düşük değil canım 2 günde iki kati artması lazim sadece. Ben 85 le öğrenmiştim😍 acildeki hemşire 100 in altına pek hamilesin demiyoruz ama hamilelik oluyor tabikide demişti
Gizempamuksuturgut Asminnil ortalama 8/9 gününüz mü gecikti 2 gün sonra tekrarlayın ikiye katlanırsa şüphe duymayın