Bulut123 Kızlar 32 haftalık oldum bebek çok hareket ediyor sanki karnımdan çıkacak gibi birde kilosu ne kadar bebeişlerinizin
Kubra15 Bulut123 32. Haftamda 1950 gramdı. Hareketliydi en hareketli oldukları zamanlardan biri daha ne istiyosun hareket etmese niye etmiyo deriz annelik duygusu sanırım 😀
dorukayra Bulut123 33 haftalık olduk bizde dün kontrolüm vardı 2400 kilosu hareketleri bayağı oluyor cnm hatta hareket edince bazen canım yanıyor 😊
Obsesifk Bulut123 32+3 olucaz 12den sonra kilosu hakkında hiçbir fikrim yok 🤷🏼♀️ 30 haftalıkken 1500kiloydu bence kilo konusuna çok takılmamalı doktor sağlıklı diyorsa sorun yok 😊
Bulut123 dorukayra çok teşekkür ederim bende çok hareket ediyor diye korktum ya 31+2 de kontrole gittim 2097 gr çok fazla dedi doktorum sizin kilonuza birşey dedilermi?
dorukayra Bulut123 yok cnm gayet güzel dedi doktorum kilosu için benmde çok aşağıda hareket ediyor sanki alttan vuruyor resmen 😊
Bulut123 dorukayra benimkinin kafası göğüs kafesimin orda dönmemiş daha o yüzden nefesimi kesiyor maşallah
Askmeleyi Kizlar baş geliş ne ?bugun dr gitdim 31hafta 2gunluk hamileyim bebek 2067gr dr baş geliş soyledi anlamadim sormayida unutdum
Ozlemr Askmeleyi bebeğin başı aşagı dönmüş yani Doğum pozisyonuna gelmiş demek oluyor bu güzel birşey
Caglaasya Benim bebişim biraz zayıf sanırım dün 31+6 iken doktora gittik 1850 gram 43 cm demişti . Zaten max 3 ya da 3 buçuk kilo olsun istiyorum normal doğum düşünüyorum inşallah normal olur . Sağlıklı olsun da çok kiloya takılmıyorum açıkcası
Bulut123 Caglaasya Canım kilosu sıkıntılı olsa söylerdi doktorun benim mesela çok fazla bu kilo almaması lazım dikkat et dedi sanki birşey yapabilecekmişim gibi
Bulut123 Anne olmak gerçekten çok zormuş anneme çok düşkünüm ama hamile kaldığından beri sürekli ağrı çekiyorum sürekli anneme üzülüyorum annem nasıl 3 çocuğa dayanabilmiş birde bunun doğumu var birde kilolu doğmuşuz üç kardeş normal birde ben Doğumdan şimdiden korkuyorum.
Caglaasya Bulut123 ozaman bi sorun olacağını düşünmüyorum 2 hafta öncesine kadar benim bebeğimin gelişimi de 2 hafta önden gidiyodu ama bu hafta gittiğimde sadece 2 gün önden gidiyodu tam haftasıyla uyumlu hale gelmiş seninki de önden gidiyodur .