Ecemmelis Hamileliğin de diş ağrısı çekenler oldu mu ne yaptı 😢 kanal tedavisi diyor doktor dayanamıyorum ağrıma 😏 32 haftalık hamileyim dayanmaya çalışıyorum buz vs geçiştiriyorum
Jasminixx Ecemmelis benim kanal tedavisi yapıldı ama 25. Haftadaydım 2. Trimesterda sıkıntı olmuyoda 3. De sıkıntı olabiliyo o sarsıntı doğumu tetikleyebiliyomuş 😖
aysglckr 20lik dişim ameliyatla alınması gerektı gıttım ilaç verdi ama 1-2 hafta yıyip içemedim, karanfil suda kaynatın az suda baya bi kaynasın sonra gargara yapın çok iyi geldi bana, geçmiş olsun çok zor gercekten
Tbakc Karanfil yağı alıp dişine sür göreceksin anımda kesiyor mucize oluyor benim de kanaldı vs müdahale edilmedi sabahlara kadar ağlıyordum eczaneden bi karanfil yağı al cüzi bise zaten göreceksin bende başta inanmamıştım
ikiprensannesiiii Bende ilk 3 ayda çekmiştim çok kötü bir şey 😒 karanfili söylemişler zaten , tuzlu şu ile gargara, parol ve minoset içebilirsin demişti bana doktor.. gün de 4 ,5 tane parol içtiğimi hatırlıyorum o anki can havliyle.. kanal tedavi yasak mi bu haftada?
Ecemmelis ikiprensannesiiii yasak değilmiş yapıyorlar ama ben cesaret edip yaptırmıyorum saha doğrusu içim el vermiyor korkuyorum bebege dokunur gibisinden yoksa çekmezdim gidip yaptırırdım hemen