Halime_dgrl12 Kızlar normalde S bedenim şuan hamilelikten dolayı 15 kilo aldım doğumum nisan 20 -25 gibi yani bi 5 kilo daha aldığımı düşünürsek kaç beden depend almalıyım bide şuan iç çamaşırımı L beden giyiyorum
Ngngng Halime_dgrl12 hepsiburadada indirim var dün akşam sipariş ettim paketinnüzerinde hangi bedenin hangisini alması gerektiği yazıuodu. 42-50 beden bilmem kaç kilo orta boy diyo mesela
Mavi_ Halime_dgrl12 ben 1 paket büyük boy aldım kullandım doğumumda 15 gün önce aşırı rahatlık oluyor büyük beden olması zaten hafif lastikli illaki belden flan tutuyor ki normal doğum yaparsanz dikişleriniz vs olursa büyük olması sıkmaması önemli oluyor daha rahat hareket edebiliyorsunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
_HB_ Halime_dgrl12 benımde beden m ama bende l aldım. Kalıpları kucukmus ve herkeste hep büyük alın yazmış
aslikls3 Halime_dgrl12 büyük boy al bence kullanımı daha rahat olur kullanan arkadaşlarım hep öyle söyledi ben büyük aldım
yagmur2019 ikiprensannesiiii katılıyorum ben de büyük beden aldım normalde m bedenim ama onlar kalıp olarak da birazcık küçükmüş o yüzden büyük almakta fayda var
Yenianne65 E bebekte de indirime girmiş hepsiburadada Kargo dahil 33 tl bebekte Kargo dahil 29 tl bende demin ebebekten büyük boy aldım orta boy rahat olur ama yine de risk almadım genişin çözümü var ama darın yok
NurseB Rumis valla 4paket bitirdim diyen var 🤷♀️ kanamaya bağlı biraz ama depend rahatlık bence ped yerine lohusa dönemde. 3 paket aldım ben fazla da olsa adet döneminde kullanılır
Mavi_ Rumis ben 1 paket aldım 3 tane kaldı 🤷🏻♀️ Hastane için bi paket bence yeter yetmezse her yerde var birini gönderip alabilirsiniz
NurseB Büyük beden al 42-50 olandan ben 164. 64 kiloyum şuan bile bol gelmez lastiği gayet esnek ve saracak tür şekilde
K1996 Halime_dgrl12 bence hiç onu almana gerek yok hasta bezinden almalısın canım ama kilot şeklinde olandan ben ondan kullandım ilk günlerde her tuvalete girdiğinde atmak istiyor insan gördükce cöpe yenisini kullanmak istiyor ben senin yerinde olsam kilotlu hasta bezi alırım doğumdan sonra 1 hafta cok rahat oluyo insan onla
Limonlusu Halime_dgrl12 canım 1 paket büyük beden yetiyor. İlk 3-5 gün kanama fazla oluyor sonra normal pede geçersin
Hicoli Ben L almştım denedim şuan 72 kiloyum tam oldu. 29. Haftadayım. Son haftalarda daha kilo alırsam bariz kücük gelecek yani o yüzden xl falan al 👍🏼👍🏼